Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Krievijā vīrietis apšauda bērnudārzu, bet pēc tam izdara pašnāvību, pārgriežot sev rīkli

Krievijas republikas Baškīrijas pilsētā Salavatā kāds 51 gadu vecs vīrietis no medību karabīnes atklāja uguni pa viena no pilsētas bērnudārziem logiem, bet pēc tam, kad policija aplenca vīrieša dzīvokli, izdarīja pašnāvību, pārgriežot sev rīkli ar mednieku nazi, vēsta Krievijas interneta medijs Life News.

Uguni, raidot vairāk nekā desmit šāvienus pa netālu esošo bērnudārzu, Salavatas iedzīvotājs Ramils Muratšins atklāja no sava dzīvokļa logiem. Kā vēsta Life News, bērnudārzā tobrīd atradušies 105 bērni, kuri bijuši sapulcējušies sporta zālē. Audzinātājiem izdevies mazuļus neskartus izvest drošā vietā, vieglus ievainojumus no krītošajām stikla lauskām guvusi viena pedagoģe.

Noziedznieks atklāja uguni arī pa policistiem, kad tie ieradās notikuma vietā. Policisti drīzumā secināja, ka vīrieša rīcība un runa ir pilnībā neadekvātas, kamdēļ sākt ar viņu sarunas nav iespējams, un tika pieņemts lēmums par dzīvokļa ieņemšanu triecienā. Pēc īsas apšaudes policijas īpašo uzdevumu vienība ielauzās dzīvoklī, taču R. Muratšins jau bija miris.

Sākotnēji Krievijas mediji vēstīja, ka vīrietis gājis bojā apšaudē ar policistiem, tomēr pēc tam mediķi secināja, ka R. Muratšins izdarījis pašnāvību, pārgriežot sev rīkli ar mednieku nazi. Uzbrucēja rīcības motīvi joprojām nav noskaidroti, norāda Life News.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits