Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Krievijas militāristi mežā atstāj 200 tankus

Aptuveni 200 tankus T-72 Sverdlovskas apgabala mežā atraduši vietējie iedzīvotāji. Bruņumašīnas bijušas pamestas bez apsardzes, raksta Life News. Tanku lūkas - atvērtas, un tajos ierāpties varējis ikviens, kurš to vēlējies.

Šis atradums tika atklāts dažu kilometru attālumā no Jelinskas dzelzceļa stacijas, kuras tuvumā pie Kaļiņinskas ciema atrodas karaspēka daļa. Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka tanki mežā atrodas jau kopš pērnā gada novembra. Tos ar vilcieniem atveduši nedēļas laikā, izkrāvuši un atstājuši mežā.

«Kamēr tanki tika izkrauti, mums visus ceļus izbojāja. Tagad ne pabraukt, ne paiet,» saka Kaļiņinskas ciema iedzīvotāja Ņina Jeļizarova.

Viņa arī stāstījusi, kad tanku radīto putekļu dēļ vietējiem nav bijis, ko elpot. Kādā izkraušanas brīdī zem tanka pakļuvis un gājis bojā kareivis. «Viņu apglabāja tepat kapsētā,» stāstījusi vietējā iedzīvotāja.

Savukārt kara apgabala preses dienesta darbinieks Dmitrijs Burdakovs teicis, ka «mašīnas mežā atrodas kopš janvāra vidus. Tā bija kara tehnikas plānveida pārdislokācija uz citu garnizona daļu. Līdz marta vidum tanki pārcelsies uz bāzi», raksta Gazeta.ru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits