Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Krievijas presē plašu ažiotāžu izraisījusi Latvijas valstspiederīgā piekaušana

Krievijas presē plašu ažiotāžu izraisījis Maskavas metro noticis konflikts starp Latvijas valstspiederīgu puisi un četriem vai pieciem azerbaidžāņu tautības jauniešiem (par to lasāms, piemēram, šeit).

Konflikts izcēlies piektdien ap plkst.12 starp pieciem Maskavas Pirmās profesionālās jurisprudences universitātes pirmā kursa studentiem. Vārdu pārmaiņa starp puišiem sākusies metro stacijā, bet vagonā jau izcēlies kautiņš, kurā būtiskus miesas bojājumus guvis 19 gadus vecais Latvijas valstspiederīgais Gļebs Haritonovs, vēsta RIA Novosti.

Neviens no vagonā esošajiem pasažieriem nav nekādi iejaucies situācijā. Nākamajā metro stacijā visus piecus konfliktā iesaistītos puišus aizturējusi milicija, bet smagi piekautais Haritonovs nogādāts slimnīcā.

Pēc sākotnējās apskates Haritonovs atlaists mājās, taču mājās viņam palicis slikti un viņš zaudējis samaņu, tāpēc vēlreiz nogādāts slimnīcā. Puisim tad konstatēta slēgta galvas smadzeņu trauma, rokas lūzums un vairāki stipri sasitumi un asinsizplūdumi.

Pēc dažu Krievijas preses izdevumu ziņotā, konflikts izcēlies tādēļ, ka Haritonovs metro stacijā aizstāvējis kādu meiteni, kurai azerbaidžāņu puiši uzmākušies. Pēc citu mediju ziņām, konflikta dalībnieki bijuši jau iepriekš pazīstami, jo visi mācās vienā mācību iestādē.

Pēc piedzīvotā Haritonovs nolēmis neturpināt studijas Maskavā, bet atgriezīsies Rīgā.


Top komentāri

maskaviete
m
Nekur nav tads fasims un rasisms ka Krievija. es Maskava dzivoju 3 gadus, savam acim redzeju, ka metro krievi uzbruka negeru studentam tikai tapec, ka melnais. Tur nist melnos no Kaukaza, Gruzinus, baltiesus, amerikanus. Nist visus, jo tada ir meediju propoganda. Tikai krievi labi. Un kaujas sava starpa ari - galina viens otru nost pec futbola spelem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits