Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Medvedevs patriec Maskavas milicijas galvu

Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs otrdien atlaidis Maskavas milicijas komandieri Vladimiru Proņinu pēc pirmdien notikušā incidenta, kad iereibis milicis nošāva trīs cilvēkus, ziņo BBC.

Kremļa oficiālajā paziņojumā teikts, ka Maskavas milicijas vadībai jāuzņemas pilna atbildība par traģisko atgadījumu. Tajā arī piebilsts, ka apšaude bijusi galvenais iemesls, kādēļ atlaists V.Proņins. D.Medvedevs parakstījis dekrētu arī par vairāku citu Maskavas milicijas pārvaldes augsta ranga darbinieku atlaišanu.

Izmaiņas Krievijas galvaspilsētas likumsargu vadības korpusā notika pēc tam, kad Maskavas iekšlietu nodaļas Caricino priekšnieks Deniss Jevsjukovs naktī uz pirmdienu nošāva automašīnas šoferi un pēc tam atklāja uguni lielveikalā, nošaujot vēl divus cilvēkus un sešus ievainojot.

Izmeklētāji stāsta, ka D.Jevsjukovs svētdien kādā Maskavas kafejnīcā svinējis 32 gadu jubileju. Īsi pēc pusnakts jubilārs nāvējoši sašāva vīrieti, kurš Jevsjukovu bija aizvedis līdz kādam lielveikalam. Pēc tam satrakotais vīrietis iegāja veikalā un sāka haotisku šaudīšanos. Tika nogalināta veikala kasiere un kāds apmeklētājs. Ievainojumus guva seši cilvēki.

Kolēģi stāsta, ka D.Jevsjukovam jau ilglaicīgi bijis strīds ar sievu un sievastēvu un, viņuprāt, tas varētu būt bijis par iemeslu "nervu sabrukumam" un "psihopātiskajam uzbrukumam".

Arī atlaistais V.Proņins kā iespējamo apšaudes iemeslu minēja psihes traucējumus, kas saistīti ar problēmām personīgajā dzīvē, un sacīja, ka D.Jevsjukovs "raksturots tikai no pozitīvās puses".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits