Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Medvedevs pieļauj, ka atkal varētu kļūt par Krievijas prezidentu

Krievijas premjerministrs Dmitrijs Medvedevs neizslēdz iespēju, ka atkal varētu atgriezties prezidenta amatā. "Ja man tam būs pietiekami daudz spēka un veselības un ja mūsu cilvēki man nākotnē uzticēs šādu darbu, es šādu notikumu pavērsienu, protams, neizslēdzu," ziņu aģentūrai AFP un laikrakstam Figaro intervijā sacīja Medvedevs, kurš pirmdien uzsāk vizīti Francijā.

"Vispār nekad nevajag no kaut kā atteikties, jo, kā zināms, nekad nesaki nekad," atgādināja premjers. "Turklāt es jau vienreiz esmu kāpis šajā upē, un tā ir tieši tā upe, kurā var kāpt divreiz."

Uz jautājumu, kas varētu kļūt par premjeru, ja viņš atkal nonāks prezidenta krēslā, Medvedevs neatbildēja, paskaidrojot, ka "tad būs pilnīgi cita situācija, jo nekas tāds vēl nenotiek".

Tuvojoties vizītei Francijā, Medvedevs francūžu medijiem sniedzis plašu interviju, kurā pieskāries vairākiem tematiem. Cita starpā viņš arī kritizēja Franciju par to, ka tā atzinusi jauno Sīrijas opozīcijas koalīciju. Premjers intervijā arī atzina, ka Maskava ar bažām seko līdzi Eiropas Savienības ekonomikas krīzei, kas radot nopietnus draudus pašas Krievijas tautsaimniecības sniegumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits