Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

papildināts (14:03) - Putins parādās pēc neizskaidrotas 10 dienu prombūtnes

Spekulācijām par Krievijas prezidenta Vladimira Putina smagu saslimšanu vai pat nāvi, šķiet, pagaidām pielikts punkts - viņš ieradies uz pirmdien Sanktpēterburgā ieplānoto tikšanos ar Kirgizstānas prezidentu Alzambeku Atambajevu. Šo tikšanos daudzi uzskatīja par sava veida "atslēgas notikumu" - ja Putins neierastos, spekulācijas uzņemtu jaunus apgriezienus.Raidorganizācija BBC pirmdien vēstīja, ka šī tikšanās tiks "eksaminēta kā neviena cita, jo kopš 5.marta nav bijis ticamu pierādījumu par ierasti visuresošā Putina parādīšanos sabiedrībā".

Reuters raksta, ka rūpīgi iestudētā sarunā Atambajevs galvojis par Putina veselības stāvokli, stāstot, ka pēc tikšanās Sanktpēterburgā "viņš mani izvadāja pa apkārtni, pats sēžot pie stūres".

Putins smaidot atzinis, ka "dzīve būtu garlaicīga bez baumām". Tiesa, viņš izskatījies bāls, vēsta reportieri.

Tikmēr daži sociālo tīklu lietotāji jau pamanījušies par šo notikumu pajokot, retoriski vaicājot: "Vai tā [Putins] ir hologramma?"



Jāatgādina, ka pēdējās desmit dienas Kremļa saimnieks bija pazudis no sabiedrības redzesloka, tika atcelti arī svarīgi pasākumi, tostarp tikšanās ar Kazahstānas un Baltkrievijas prezidentiem, tādējādi izraisot pamatīgu spekulāciju vilni par Putina veselības stāvokli vai pat viņa nāvi.

Kremlis runas par to, ka saļodzījusies Putina veselība, kategoriski noraidīja.

Pērn līdzīgas spekulācijas izplatījās pēc ilgstošas Ziemeļkorejas diktatora Kima Čenuna prombūtnes - arī tad sazvērestības teoriju piekritēji jau pēc dažām dienām nekavējās paust versijas par apvērsumu Phenjanas varas gaiteņos, Čenuna "novākšanu" no spēles laukuma vai smagu diktatora slimību.

Pēc vairāku nedēļu prombūtnes līderis atkal parādījies ar spieķi rokā - viņam bijušas problēmas ar potīti, tādēļ  veikta operācija.


Pievienotas 3. un 4.rindkopas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits