Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Piemaskavā pasažieri brauc uz elektriskā vilciena jumta

Lai nokļūtu darbā, Piemaskavas iedzīvotāji tagad spiesti braukt pat uz vilciena jumta vai starp vagoniem, tā apdraudot savu dzīvību, jo Maskavas dzelzceļa vadība Ņižegorodskas virzienā atcēlusi daudzus elektriskos vilcienus, vēsta NEWS.ru.

Dzelzceļnieki skarbo situāciju skaidrojot ar vasarā ieplānotajiem remontdarbiem, kas esot domāti, lai «paaugstinātu drošību pasažieriem», un tas nekādi neesot saistīts ar jūlija beigās paredzēto ātrgaitas vilciena atklāšanu šajā pašā maršrutā.

Pirmie ziņojumi par to, ka Ņižegorodskas virzienā atcelti vairāki eletrovilcieni, parādījās jau 28.jūnijā. Vilcienu atcelšana todien radīja necilvēcīgu drūzmu un pasažieru spiešanos, kaušanos, daudzi pārpildītajos vagonos arī ģība, raksta mediji. Tad arī internetā parādījies paziņojums, ka remontdarbu lielā apjoma dēļ līdz 16.jūlijam gaidāmas arī lielas izmaiņas vilcienu sarakstā.

Jeļenai Mihaļevai, kas dzīvo Kupavnā pie Maskavas, neesot cita veida, kā nokļūt uz darbu Maskavā. Viņa stāsta, ka uz darbu braukusi vilciena divu vagonu savienojuma vietā. Savukārt vīrieši tam pašam vilcienam bija uzrāpušies uz jumta.

Pasažieru necilvēcīgos pārvietošanās apstākļus mediji apraksta tā - vagonu durvis cilvēki notur atvērtas, atspiežoties pret tām ar rokām un muguru, lai vagonos iekļūtu svaigs gaiss. Savukārt internetā redzami video, kuros pasažieri cenšas uzrāpties elektriskajam vilcienam uz jumta, vienlaikus cenšoties izvairīties no augstsprieguma elektrības pievada – ja tam pieskartos, cilvēks tiktu uzreiz nogalināts.

Lai arī miliči no vagonu jumtiem pārgalvīgos pasažierus cenšas nodzīt, tas esot diezgan bezcerīgi - kamēr vienus izdzenā, uz cita vagona jumta jau sarāpušies citi pasažieri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VIDEO

 

Kā pārvietojas pasažieri Piemaskavā, skaties šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits