Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Putins: Ārvalstnieki neizlems, kas valdīs Sīrijā

Krievijas prezidents Vladimirs Putins otrdien aizstāvēja Maskavas pozīciju Sīrijas krīzes jautājumā, sakot , ka ārvalstu spēkiem nav tiesību iejaukties citu valstu iekšējās lietās un izlemt, kas tur valda.

"Mēs uzskatām, ka nevienam nav tiesību izlemt citu valstu vietā, kam tur ir jābūt pie varas un kam ne," pēc G20 samita Loskabosas pilsētā, Meksikā, sacīja Krievijas prezidents.

"Svarīga nav režīma nomaiņa, bet gan tas, ka pēc režīma nomaiņas, kam ir jānotiek konstitucionāli, tiek apturēta vardarbība un valstī iestājas miers," norādīja Putins. "Atšķirībā no dažām Ziemeļāfrikas valstīm, kur pat pēc režīma nomaiņas vardarbība turpinās," sacīja Krievijas prezidents, ar to, pēc visa spriežot, domājot Lībiju.

Tostarp ASV prezidents Baraks Obama, arī runājot G20 norises vietā, apliecināja, ka Krievija un Ķīna saprot Sīrijā pastāvošās pilsoņkara briesmas. "Es patlaban nevarētu teikt, ka Savienotās Valstis un pārējā starptautiskās sabiedrības daļa ir vienisprātis ar Krieviju un Ķīnu, bet es uzskatu, ka viņi atzīst vispārēja pilsoņkara nopietnos draudus," sacīja ASV prezidents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits