Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Putins ugunsgrēkā cietuša ciema iedzīvotājiem apsola "padomāt par atkārtotu kandidēšanu"

Krievijas prezidents Vladimirs Putins video konferencē, sarunājoties ar kāda attāla Krievijas ciema iedzīvotājiem par ugunsgrēku likvidāciju, sacījis, ka "apsvērs iespēju kandidēt" nākamajās prezidenta vēlēšanās, raksta portāls Meduza.io.

Krievijas prezidents bija sazinājies ar Burjatijas Republikas, kas ir viena no Krievijas federācijas republikām Sibīrijas federālajā apgabalā, iedzīvotājiem, lai apspriestos par ugunsgrēku likvidēšanu reģionā, taču kāds ciema iedzīvotājs, uzdodot jautājumu prezidentam, aicinājis to atkal kandidēt: "Vladimir Vladimirovič, mums visiem jums ir kāds lūgums, kad būs nākamās prezidenta vēlēšanas, mēs jums visi lūdzam, kandidējiet atkal."

Uz lūgumu Putins atbildēja lakoniski: "Es padomāšu, paldies." Jānorāda, ka iepriekš Putins bija solījis ierasties ciemā, un, kā ziņo mediji, vietējie iedzīvotāji bija sagatavojuši līdzi uz tikšanos paņemamus prezidenta attēlus un jautājumus. Iepriekš ciemā, ar kura pārstāvi sazinājās Putins, nodega 28 ēkas. 

Kā ziņo Ria Novosti, jūlija beigās Burjatijas reģionā dega 5300 hektāri mežu. 

Prezidenta vēlēšanas notiks 2018.gadā, bet Putins vēl nav paziņojis par savu vēlmi kandidēt vēlreiz. Kā raksta Meduza, pēdējās aptaujas liecina, ka par Putinu balsot ir gatava gandrīz puse valsts.  

Top komentāri

Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
PASAULEI IR PAVISAM NOPIETNU JĀDOMĀ PAR DRAUDU LIKVIDĒŠANU NO FAŠISTU KRIEVIJAS !!!
precizejums
p
kapec krievu teroristu lideris tiek devets par prezidentu?vai to ta liek krievijas teroristu armija?ja kads pedofils sevi deves par bernu tiesibu aizstavi,tad masu dezinformacijas lidzekli to ta ari sauks?
zvirbulēns
z
Ak viņš padomās? Kad okupeja Krimu, izraisīja asiņainu karu Donbasā, Luganskā, Gruzijā, savā KF (Čečēnijā), tad ar šis fašists padomāja? Pakārs tevi, Pūķin, pakārs, pat bez lielas domāšanas, ja kas!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits