Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rīdzinieku tur aizdomās par blogotāja apšaudīšanu Maskavā

Maskavas policijas darbinieki piektdien aizturējuši Latvijas galvaspilsētas Rīgas iedzīvotāju aizdomās par Krievijā pazīstamā blogotāja Dmitrija Ternovska automašīnas apšaudīšanu, paziņoja Krievijas Iekšlietu ministrijas Maskavas galvenās pārvaldes preses dienests.

"Veicot operatīvo meklēšanas pasākumu kompleksu, aizdomās turētais tika aizturēts. Viņš izrādījās 1987.gadā dzimis Rīgas iedzīvotājs, kas atbraucis uz Maskavu ar nolūku iekārtoties darbā," sacīja preses dienesta darbinieks.

Policijas pārstāvis precizēja, ka kriminālmeklēšanas darbinieki aizturējuši aizdomās turēto kafejnīcā Ļeņingradas prospektā.

"Viņš tika nogādāts uz iekšlietu nodaļu "Taganskij", kura izmeklē šo noziegumu," sacīja policijas darbinieks. Aizturētā vārds, incidenta iemesli un viņa rīcības iespējamie motīvi netika izpausti. 

Preses dienests informēja, ka tiek veikti pasākumi visu notikuma apstākļu noskaidrošanai.

Jau ziņots, ka ir ierosināta krimināllieta pēc panta par huligānismu saistībā ar Ternovska ceturtdien policijai iesniegto paziņojumu par viņa automobiļa apšaudīšanu Maskavas centrā.

Savā mikroblogā sociālās saziņas vietnē "Twitter" Ternovskis raksta, ka viņš ar mobilo tālruni nofotografējis automašīnu "Mercedes", kurā atradušies trīs vīrieši, un kas braukusi pie luksofora sarkanās gaismas. Tad viens no "Merceses" sēdošajiem vīriešiem atklājis uguni uz Ternovska automašīnu no Makarova pistoles.

Policisti ir atraduši īpašnieku mašīnai, par kuru bija ziņojis Ternovskis. Automobiļa "Mercedes" ar norādītajām numurzīmēm īpašniece paziņoja, ka viņas mašīna atrodas stāvvietā pie mājas un pēc pilnvaras neviens to nevada.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits