Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Interaktīvās mini lekcijas potenciālajiem MBA studentiem 14.jūlijā, plkst.18.00 Rīgas Biznesa skolā

"Ir patīkami studēt skolā, kur pasniedzēji pret tevi izturas kā pret kolēģi. Tas ir izaicinājums, taču tev neļauj slīkt nepielietojamās teorijās. Tāpat arī priecē iedrošinoša attieksme no administrācijas puses, kas palīdz baudīt studiju procesu," saka Diāna Rumpe, Mūsa Motors Rīga, Volvo pārdošanas un mārketinga vadītāja, 2010 gada absolvente.

Interaktīvas mini lekcijas potenciālajiem MBA studentiem 14.jūlijā, 18:00

Vēlies satikt Rīgas Biznesa skolas (RBS) pasniedzējus un gūt priekšstatu par MBA programmu? Arī RBS pasniedzēji ir gatavi izaicinājumam īsā laikā sniegt pilnvērtīgu ieskatu trīs studiju priekšmetos - Organizational Behavior, Project Management, Business Ethics. Nāc un uzzini vairāk par lekciju stilu un vidi, kā arī pārliecinies par programmas praktisko pusi!

Vienīgā Ziemeļamerikas standarta MBA programma Latvijā – Rīgas Biznesa skolā

Rīgas Biznesa skola jau 19 gadus piedāvā Ziemeļamerikas standarta MBA programmu Latvijā sadarbībā ar Buffalo universitāti ASV un Otavas universitāti Kanādā. Skolā strādā pieredzējuši un starptautiski atzīti pasniedzēji un biznesa praktiķi, kuri savas prasmes pilnveido apmācībās partneruniversitātēs, kā arī savos biznesa projektos. Mācību process ir balstīts uz reālu biznesa situāciju analīzi jeb tā saukto "case method". Ne velti RBS studenti un absolventi šo skolu dēvē par labāko vietu, kur apgūt biznesa vadību Latvijā.

Pasākums potenciālajiem studentiem trešdien, 14.jūlijā, 18:00, Skolas 11

Reģistrējies pasākumam:tālr. 6708 9800, [email protected]

Sīkāka informācija www.rbs.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Bitus Latvia piedāvā ilgtspējīgus risinājums

Kokmateriāli ir viens no būtiskākajiem elementiem neskaitāmos projektos. Pareiza izvēle un materiālu izmantošana ir būtiska gan kvalitātes, gan projekta izturības nodrošināšanai. "Bitus L...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti