Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Parūpējies par apkārtējo vidi un nodod vecās elektropreces otrreizējai pārstrādei BEZMAKSAS!

Piezvaniet uz Eleco "zaļo līniju" 800 00 515, mēs atbrauksim, iekrausim un aizvedīsim nevajadzīgās elektropreces paši. Jūs varat nodot: datorus, monitorus, televizorus, veļas mašīnas, ledusskapjus, virtuves plītis, auto akumulatorus, baterijas, mobilos telefonus un daudz ko citu. Ja ir jautājumi: 800 00 515.

Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 923 (09.11.2004) elektriskās un elektroniskās iekārtas (EEI) ir atzītas par bīstamiem atkritumiem. Bīstamie atkritumi ir jānodala no citiem atkritumiem un jānodod utilizācijai. Eleco specializējas lietotu EEI bezmaksas utilizācijā un ir šīs jomas līderis. Jūsu rīcībā ir EEI un metāllūžņu pieņemšanas punkti visā Latvijas teritorijā, bezmaksas iekraušana un transportēšana.

Iegādājoties jebkuru elektropreci, katrs iedzīvotājs automātiski samaksā ražotājam par tās pārstrādi, ražotājs, savukārt, maksā atkritumu pārstrādātajam vai valstij. Lai šis maksājums iedzīvotājiem samazinātos, svarīgi šādu produkciju ekspluatācijas beigās nodot otrreizējai pārstrādei.

Eleco ir starptautiski kvalitātes sertifikāti ISO 9001:2000 un OHSAS 18001:1999, B kategorijas atļaujas bīstamu atkritumu utilizācijai Nr.RIT-R-B-007 un Nr.RIT-20-B-0742, kā arī piešķirta Gazele 2002 balva.

Eleco pakalpojumus izmanto vadošie Latvijas uzņēmumi – LMT, Lattelecom, Latvenergo, Latvijas Dzelzceļš, Air Baltic, Drogas, Radisson SAS Daugava, Inserviss group, LDZ Cargo, MONO M, AV&D, CRC, Joker LTD, Reuters Latvija un citi.

Uzņēmumiem, kuriem nepieciešamība pēc EEI utilizācijas ir regulāra, līdz šī mēneša beigām ir iespēja noslēgt sadarbības līgumu, kas sniedz virkni priekšrocību un pēc kura nosacījumiem pakalpojumi tiek sniegti bez maksas. Eleco pilnībā uzņemas iekraušanu un transportēšanu, tāpat uzņemas atbildību par drošību un utilizāciju atbilstoši LR likumdošanas normām.

Eleco

www.eleco.lv

Tālrunis: 800 00 515

Pieņemšanas punktu kontaktinformācija pieejama Eleco mājas lapā:

http://www.eleco.lv/lv/contacts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Padomi mājas remontam ar ierobežotu budžetu

Mājas renovācija ir lielisks veids, kā ienest jaunu dzīvību jūsu dzīves telpā, uzlabot funkcionalitāti un palielināt sava īpašuma vērtību. Tomēr ir izplatīts nepareizs uzskats, ka renovācija ir dā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti