Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Islandē futbolistu sensacionālā uzvara pār Angliju veicinājusi dzimstību

Deviņus mēnešus pēc tam, kad Islande Eiropas futbola čempionāta āstotdaļfinālā sensacionāli pārspēja Angliju ar 2:1, kāds Nacionālās Universitātes slimnīcas Reikjavikā anestezioloģijas nodaļas ārsts ar asprātīgu tvītu devis mājienu par to, kā islandieši varētu būt nosvinējuši savas valsts izlases teju neticamo uzvaru pār futbola grandiem.

Proti, ārsts norādīja, ka deviņus mēnešus pēc mača īpaši bieži anesteziologa pakalpojumi bijuši nepieciešami slimnīcas klientiem tieši dzemdību nodaļā.

Kā vēsta vietējais laikraksts Visir, 25. un 26.martā vairākās slimnīcās esot veikts rekordliels skaits epidurālās anestēzijas procedūru. Šī veida anestēzijas lietošana ir izplatīta dzemdību laikā. Ziņu pamanījuši arī ārvalstu, piemēram, Vācijas laikraksti.

Jāatgādina, ka pēc sensacionālās iekļūšanas Euro 2016 ceturtdaļfinālā, atstājot "aiz borta" Angliju, Islande piekāpās turnīra saimniecei Francijai, kas vēlāk finālā kapitulēja Portugālei.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vāja, bet nekrīt. Kāpēc?

Nule Evikas Siliņas valdībai apritēja pirmais gads, un jāatzīst, reti kad citkārt diametrāli pretējos uzskatos esoši sabiedriskā viedokļa toņa noteicēji bijuši tik vienprātīgi savos kritiskajos vērt...