Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Barons kvartāls izcīna jau septīto uzvaru pēc kārtas Aldaris LBL turnīrā

Jau septīto panākumu pēc kārtas Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārajā čempionātā pirmdien izcīnīja _Barons kvartāls _komanda, kas viesos pārliecinoši pārspēja turnīra pastarīšus Latvijas U-18 izlasi.

Spēlē, kura risinājās Arēnā Rīga, divkārtējie Latvijas čempioni bija pārāki pār junioriem ar rezultātu 92:64 (20:19, 24:8, 27:17, 21:20). 

Produktīvākais uzvarētāju rindās ar 21 gūtu punktu un 16 izcīnītajām atlēkušajām bumbām bija Andris Epners, bet ar 14 gūtiem punktiem un 15 izcīnītām bumbām zem groziem izcēlās Jēkabs Rozītis. Jāizceļ, ka bijušais Latvijas čempionvienības VEF Rīga amerikāņu viesspēlētājs Tailers Keins šim mačam bija pieteikts, taču laukumā nedevās. 

Tikmēr Latvijas U-18 izlases sastāvā 14 punktus guva Anžejs Pasečniks, kura kontā arī sešas atlēkušās bumbas. 

Barons kvartāls vienībai šis bija jau septītais panākums pēc kārtas LBL sacensību ietvaros. Šogad Rīgas vienība vēl nav piedzīvojusi zaudējuma rūgtumu, jo arī Baltijas Basketbola līgas (BBL) sacensību "Top 16" fāzē tā svinējusi panākumus visās trijās aizvadītajās cīņās. 

LBL kopvērtējumā pirmo vietu ar 11 uzvarām 12 spēlēs ieņem Ventspils, kurai ar desmit uzvarām 11 mačos seko čempioni VEF Rīga. Savukārt Barons kvartāls ar 14 uzvarām 21 spēlē ieņem trešo pozīciju. 

Jēkabpils un Valmieras komandām ir pa 13 uzvarām 21 cīņā, Jelgavas basketbolisti ar desmit uzvarām 20 spēlēs ir sestie, bet Jūrmala/Fēnikss ar deviņiem panākumiem 21 cīņā atrodas septītajā pozīcijā. 

Latvijas Universitātes (LU) kontā tikmēr ir astoņas uzvaras 22 cīņās, bet biznesa augstskola Turība un iepriekšējo divu sezonu bronzas medaļnieku Liepāja/Triobet 22 spēlēs izcīnījuši pa septiņiem panākumiem un dala devīto vietu. Latvijas U-18 izlase iekrājusi vienu uzvaru 13 spēlēs un atrodas pēdējā pozīcijā turnīra tabulā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi