Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Jēkabpils komanda svarīgā LBL spēlē par 3.vietu kopvērtējumā uzveic Valmieru

Ceturtdien, 28. februārī BK Jēkabpils Aldaris LBL spēlē savā laukumā uzvarēja basketbola klubu Valmiera, noslēdzot spēli ar rezultātu 83:71. Tādējādi Jēkabpils komanda pašreiz ieņem trešo vietu turnīra tabulā, informēja jēkabpiliešu preses sekretāre Elīna Elste.

Pirmais puslaiks tika aizvadīts visai saspringti, jo Valmieras komandai bija procentuāli augstāka metienu precizitāte nekā jēkabpiliešiem. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar 19:25, valmieriešu labā, bet jau otrajā ceturtdaļā rezultāts tika izlīdzināts. Jēkabpilieši guva 20 punktus, bet BK Valmiera – 16 punktus. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 39:41, Valmieras komandas labā.

“Otrajā puslaikā mums izdevās apgrūtināt Valmieras komandas metienus, cenšoties nepieļaut brīvos metienus”, stāstīja BK “Jēkabpils” otrais treneris Andris Čerjaks. Par to liecināja arī otrā puslaika gūto punktu skaits. Trešajā ceturtdaļā jēkabpilieši guva 22 punktus, valmierieši – 17. Pēdējā ceturtdaļa bija izšķirošā, tā sākās ar rezultātu 61:58, jau BK Jēkabpils labā. Visas ceturtdaļas garumā vadībā bija te viena, te otra komanda. Tomēr jau pēdējās minūtēs Jēkabpils komanda punktu ziņā atrāvās no pretiniekiem un pēdējās spēles sekundes novilcināja, noslēdzot spēli ar uzvaru, rezultāts 83:71.

“Komanda bija ļoti labi noskaņojusies šai spēlei. Bija acīmredzami, ka komanda cīnījās par katru laukuma centimetru, bija gatavi krist gar zemi, lai izcīnītu katru bumbu. Panākumu atslēga šajā spēlē bija cīņa par bumbu zem groziem. Kamēr mēs izcīnījām 49 atlēkušās bumbas, Valmierieši – 31”, stāstīja Čerjaks. 

Šajā spēlē rezultatīvākais BK Jēkabpils basketbolists bija Rinalds Sirsniņš, kurš guva 22 punktus. Tods O'Braiens šajā spēlē guva 18 punktus un izcīnīja 8 atlēkušās bumbas. Jurija Aleksejeva kontā 11 punkti un 13 atlēkušās bumbas. Savukārt Mihals Hlebovickis guva 10 punktus un izcīnīja 9 atlēkušās bumbas. 

Nākamā BK Jēkabpils spēle notiks nākamnedēļ, 6. martā. Šoreiz pretinieki būs BK Jūrmala/Fēnikss. Spēles sākums plkst. 19. Vieta – Sporta nams Taurenītis


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi