Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Knicks treneris Fišers: Porziņģis vienkārši nejutās pietiekami labi, lai piedalītos mačā

Latviešu talants Kristaps Porziņģis vienkārši nejutās pietiekami labi, lai piedalītos Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē pret Toronto Raptors komandu, pēc dueļa pauda latvieša pārstāvētās vienības Ņujorkas Knicks galvenais treneris Dereks Fišers.

Kā zināms, Porziņģis slimības dēļ ceturtdien pirmo reizi karjerā izlaida NBA spēli, bet Knicks komanda viesos ar 93:103 zaudēja lietuvieša Jona Valančūna pārstāvētajai Raptors vienībai. Knicks šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, bet Raptors ar desmit uzvarām tikpat spēlēs sasniegusi jaunu kluba rekordu.

"Neizdarījām pietiekami, lai uzvarētu. Pietrūka koncentrēšanās, lai veiksmīgi izpildītu tālmetienus, cīnītos par atlēkušajām bumbām. Mums bija iespējas, taču tās neizmantojām," žurnālistiem skaidroja Fišers. "Vienmēr ir grūti atspēlēties, it īpaši tad, ja pirmajā spēles pusē pieļautās kļūdas turpināja mūs vajāt arī nākamajā puslaikā. Taču priecājos, ka puiši nepadevās un cīnījās līdz galam."

Bez Porziņģa dalības šajā mačā Ņujorkas vienībai nevarēja palīdzēt arī komandas līderis Karmelo Entonijs, kā arī Hosē Kalderons, tādējādi Knicks bija jāiztiek bez trim pamatsastāva spēlētājiem. Tāpat traumēto spēlētāju sarakstā ir arī Klientonijs Ērlijs, kuram gada nogalē pie striptīza kluba kājā iešāva laupītāji.

"Porziņģis vienkārši nejutās pietiekami labi, lai piedalītos šajā mačā. Tāpēc pieņēmām lēmumu, ka viņš šajā duelī nespēlēs," atzina Knicks treneris. "Atgriezīsimies mājās un piektdien pa dienu sanāksim kopā, tad arī redzēsim, kā kurš basketbolists jūtas. Nevaram paredzēt, kā viņi jutīsies nākamajā dienā, ja iepriekšējā nebija tā labākā pašsajūta."

Ceturtdienas mačā rezultatīvākais Knicks rindās bija Ārons Aflalo, kurš guva 20 punktus, bet pa 13 punktiem iemeta Saša Vujačičs un pagājušā gada drafta 19.numurs Džerians Grānts.

"Katra minūte, ko rezervists pavada laukumā, ir iespēja basketbolistam pierādīt gan sev, gan saviem komandas biedriem, ka arī viņš spēj dot pienesumu, palīdzot savai vienībai uzvarēt. Šoreiz rezervisti cīnījās līdz galam, tomēr uzskatu, ka varējām arī uzvarēt," norādīja Fišers.

Zīmīgi, ka spēle tika aizvadīta zālē, kur februāra vidū norisināsies NBA Visu zvaigžņu spēle. Kaut gan Porziņģim pietrūka gandrīz 100 000 balsu, lai iekļūtu Visu zvaigžņu spēles Austrumu konferences sākumsastāvā, tomēr divas dienas pirms tam latvietis piedalīsies Uzlecošo zvaigžņu mačā, kur pārstāvēs Starptautisko komandu.

Ar 22 uzvarām 48 spēlēs Knicks saglabā Austrumu konferences desmito pozīciju, kamēr Raptors ar 31 uzvaru 46 spēlēs ir otrā, bet visā līgā tā ir piektā spēcīgākā komanda.

Nākamo spēli Knicks aizvadīs jau piektdien, kad savā laukumā uzņems Fīniksas Suns.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi