Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nets nonāk iedzinējos sērijā pret 76ers

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas Nets komanda ceturtdien nonāca iedzinējos Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā pret Filadelfijas 76ers_.

Nets sērijas trešajā spēlē savā laukumā cieta zaudējumu ar 115:131 (24:32, 35:33, 31:32, 25:34), sērijā nonākot iedzinējos ar 1-2.

Maču sākot Nets starta pieciniekā, Kurucs laukumā pavadīja 19 minūtes, kuru laikā guva trīs punktus. Viņš realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem un vienu no diviem "sodiņiem", kamēr visi trīs tālmetieni lidoja mērķim secen.

Vēl Latvijas basketbolista kontā piecas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle un viena piezīme. Kamēr viņš bija laukumā, Nets ielaida par 15 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija trešais sliktākais rādītājs komandā.

Nets rindās pa 26 punktiem šajā mačā iemeta D'Endželo Rasels un Keriss Leverts, kamēr 15 punktus pievienoja Džerets Alens un Spensers Dinvidijs.

Savukārt 76ers sastāvā ar 31 punktu un deviņām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Bens Simonss, kamēr 29 punkti un 16 atlēkušās bumbas Tobiasam Herisam.

Ceļgala problēmu dēļ 76ers komandā šajā spēlē nepiedalījās viens no līderiem Žoels Embīds.

Nets basketbolisti vienīgo reizi vadībā bija spēles pirmajās minūtēs, bet pēc tam iniciatīvu pārņēma 76ers. Kurucs savus trīs punktus iemeta trešās ceturtdaļas sākumā, kad realizēja caurgājienu un grozā raidīja vienu no diviem "sodiņiem".

Sērijas ceturtais mačs notiks sestdien Nets laukumā, cīņai sākoties plkst.22 pēc Latvijas laika.

Nets komanda NBA izslēgšanas turnīrā atgriezusies pēc trīs gadu pārtraukuma. Austrumu konferences kopvērtējumā tā ar 42 uzvarām 82 spēlēs bija sestā, kamēr 76ers ar 51 panākumu ierindojās trešajā pozīcijā.

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas Warriors, kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas Cavaliers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi