Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Spurs basketbolisti uzvar un turpina pakaļdzīšanos Warriors

Sanantonio Spurs otrdien mājās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā ar 108:87 (19:21, 29:23, 23:26, 37:17) pārspēja Losandželosas Clippers un pagarināja savā laukumā gūto uzvaru sēriju.

Spurs labā 20 punktus guva Kavi Lenards, bet 17 sameta Lamarkuss Oldridžs, savukārt Clippers rindās Kriss Pols guva 22 punktus, tikmēr Deandrē Džordans izcēlās ar 16 punktiem un 14 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

Pēc trim ceturtdaļām Spurs bija vadībā tikai ar vienu punktu - 71:70, taču izšķirošajā spēles nogrieznī Sanantonio vienība ieguva pārliecinošāku pārsvaru un beigās guva kārtējo uzvaru savā laukumā.

Spurs šosezon izcīnījusi uzvaru visās 33 mājas spēlēs. Sanantonio basketbolisti savā laukumā, ieskaitot arī pagājušās sezonas regulāro čempionātu, nav zaudējusi jau 42.mačos pēc kārtas.

Šī ir trešā garākā uzvarēto mājas spēļu sērija NBA vēsturē. Otra garākā bija 1995./1996.gada sezonas Čikāgas Bulls komandai, kas uzvarēja 44 spēles pēc kārtas.

Savukārt rekords pieder pašreizējai čempionei Goldensteitas Warriors, kas nav zaudējusi jau 49 mačos savā laukumā, šosezon uzvarot 31 mājas spēlē pēc kārtas.

Citā mačā otrdien Bruklinas Nets mājās ar 131:114 (32:15, 39:36, 29:32, 31:31) uzveica līgas pastarīti Filadelfijas 76ers.

Uzvarētāju labā horvāts Bojans Bogdanovičs guva 44 punktus, kas spēlētājam ir karjeras rekords NBA čempionātā.

NBA turnīra tabulā Warriors ir visas līgas un Rietumu konferences līderi ar 60 uzvarām 66 mačos, joprojām pretendējot labot Čikāgas "Bulls" komandas 1995./1996.gada sezonas NBA rekordu, kad pamatturnīru viņi noslēdza ar 72 panākumiem 82 spēlēs.

Tuvākā sekotāja ir Spurs, kas izcīnījusi 57 uzvaras 67 mačos. Sanantonio vienība teorētiski var atkārtot Bulls rekordu, ja regulārajā čempionātā visās atlikušajās spēlēs izcīnīs uzvaras.

Warriors un Spurs ir vienīgās komandas, kas jau nodrošinājušas sev vietu izslēgšanas spēlēs.

Austrumu konferences līdere ir Klīvlendas Cavaliers ar 47 uzvarām 65 spēlēs, kur talantīgā latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks atrodas 13.pozīcijā ar 28 panākumiem 68 mačos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi