Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

ASV mediji: Pirms Porziņģa metiena tiesneši pieņēmuši nepareizu lēmumu

NBA tiesnešu departaments publicējis ziņojumu par pēdējām divām minūtēm spēlē, kurā trešdien Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas_ Knicks _komanda viesos ar 93:95 piekāpās Šarlotes Hornets. Kā vēstīts, tiesneši neieskaitīja Porziņģa līdz ar beigu signālu realizētu tālmetienu, kas būtu devis uzvaru viesiem. 

Ziņojumā teikts, ka šajā laikā tiesneši nepareizi pieņēmuši divus lēmumus, bet Porziņģa noslēdzošais metiens neieskaitīts pamatoti. Kaut oficiālajā ziņojumā par to nav vēstīts, vietējie mediji uzskata, ka nepareizs lēmums tika pieņemts pirms tam, jo iepriekšējais grozs tika gūts 0,9 sekundes pirms pamatlaika beigām, bet pirms Porziņģa metiena uz pulksteņa tika atstātas vien 0,6 sekundes.

Šajā sakarā izteicies arī viens no NBA labākajiem spēlētājiem Lebrons Džeimss, ar kura pārstāvēto Klīvlendas Cavaliers klubu Knicks piektdien (naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika) tiksies Ņujorkā. "Viņi [Hornets] atstāja viņu [Porziņģi] brīvu. Nezinu kāpēc, jo viņš ir ļoti labs trīspunktu metienu izpildītājs," secināja Džeimss. "Viņš ir pārliecināts par savām spējām un tādam viņam vajadzētu būt." 

Džeimss uzskata, ka latvieti līgā gaida spoža nākotne. "Domāju, ka viņš ir diezgan labs spēlētājs," Džeimss ceturtdien teica žurnālistiem. "Domāju, ka viņam būs gaiša nākotne, ja viņš turpinās kļūt labāks. Viņš kļūs stiprāks un domāju, ka viņš zina kā jāspēlē šī spēle. Domāju, ka šis bija labs lēmums viņiem." 

Knicks ar bilanci 4-5 ieņem 10.vietu Austrumu konferencē, kamēr Cavaliers (7-1) ir šīs pašas konferences līderi. Abas komandas jau tikās Klīvlendā 4.novembrī, kad mājinieki bija pārāki ar 96:85. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi