Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Bagatskis: Tā vietā, lai serbiem, maigi sakot, pāris reizes iesistu, lai nomierinās, mēs padevāmies

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis pēc Eiropas čempionāta priekšsacīkšu spēlē pret Serbiju piedzīvotā zaudējuma norādīja, ka pašā sākumā komanda nospēlējusi pārāk mīksti: “Serbi mūs nepārsteidza. Drīzāk teiktu, ka pirmajās septiņās minūtēs mēs paši sevi pārsteidzām, jo nebijām gatavi viņu agresijai. Tā ir absolūti mana vaina, jo neatradu pareizos vārdus, lai uzvilktu komandu.”

“Komanda var labi sākt spēli tikai tad, ja tā ir uzvilkta. Ja padodamies viņu spiedienam, viņu haosam, tad ir tā, kā bija. Serbi sāka agresīvi, viņi vārtījās pa zemi, pie mazākās iespējas krita mums kājās, mūs provocēja. Mēs atļāvām viņiem to darīt, tā vietā lai saglabātu vēsu galvu, koncentrēšanos. Tā vietā, lai viņiem, maigi sakot, pāris reizes iesistu, lai nomierinās, mēs padevāmies. Tāpēc tas sākums tāds bija.” Latvijas žurnālistiem stāstīja Bagatskis.

“Pēc tam bija pietiekami laba aizsardzība, pietiekami gudrs uzbrukums, taču pēc smagas atspēlēšanās beigās netrāpījām dažus svarīgus metienus, neizcīnījām dažas svarīgas bumbas,” treneris atklāja zaudējuma iemeslus. “Bija situācijas, kad katrs atsevišķi gribam kļūt par nācijas glābējiem. Tikai kopā mēs varam kaut ko izdarīt, tikai kopā mēs varam uzvarēt. Mēs visi gribam uzvarēt, bet dažreiz redzam katrs savu ceļu, kā to panākt. Mums ir jāredz viens, kopīgs ceļš.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi