Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Batlers un Karijs nosaukti par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem

Džimijs Batlers no Čikāgas Bulls un Stefans Karijs no Goldensteitas Warriors atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem attiecīgi Austrumu un Rietumu konferencēs, vēsta līga.

Batlers aizvadītajā nedēļā trīs spēlē vidēji iemeta 32,5 punktus, kas bija otrs labākais rādītājs konferencē, un veica 6,0 rezultatīvas piespēles, palīdzot čikāgiešiem izcīnīt trīs uzvaras un pakāpties uz septīto vietu Austrumos.

Aprīļa pirmajā dienā viņš 2,1 sekundi pirms pamatlaika beigām iemeta divus soda metienus, kaldinot komandas uzvaru 106:104 pār Atlantas Hawks. Šajā mačā viņš iemeta 33 punktus, bet nākamajā dienā viņš guva vēl par sešiem punktiem vairāk, realizējot 14 no 26 metieniem, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un veica piecas rezultatīvas piespēles, bet Bulls ar 117:110 pārspēja Ņūorleānas Pelicans.

Savukārt Karijs Warriors basketbolistiem palīdzēja izcīnīt četras uzvaras un pagarināt komandas panākumu sēriju līdz 11 mačiem. Vidēji spēlē viņš iemeta 31,8 punktus, kas bija otrs labākais rādītājs konferencē, veica 7,8 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 5,5 atlēkušās bumbas un pārtvēra 1,5 piespēles.

Karijs realizēja 52,4% metienu un realizēja 20 no 42 tālmetieniem. Savā nedēļas rezultatīvākajā spēlē viņš guva 42 punktus, realizējot 15 no 22 metieniem no spēles, tai skaitā deviņus no 14 tālmetieniem, kamēr Warriors ar 139:115 pārspēja Vašingtonas Wizards. Karijs otro sezonu pēc kārtas iemetis vismaz 300 tālmetienus, kas nevienam citam NBA basketbolistam nav izdevies.

Uz nedēļas labākā spēlētāja balvu pretendēja arī Dāvja Bertāna komandas biedrs Sanantonio Spurs rindās Kavai Lenards, Kemba Volkers no Šarlotes Hornets, Bleiks Grifins un Kriss Pols no Losandželosas Clippers, Entonijs Deiviss no Pelicans, Sīdžejs Makolums un Demjens Lilards no Portlendas Trail Blazers, kā arī Demars Derozans un lietuvietis Jons Valančūns no Toronto Raptors.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi