Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Bertānam trīs punkti Spurs izcīnītā uzvarā pār Lakers basketbolistiem

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns piektdien guva trīs punktus, bet viņa pārstāvētā Sanantonio _Spurs+ Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pārspēja Losandželosas Lakers vienību, tiekot pie piektās uzvaras pēc kārtas.

Spurs viesos svinēja panākumu ar 116:107 (26:16, 26:36, 39:24, 25:31).

Bertāns spēlēja sešas minūtes un 46 sekundes, trāpot vienu no diviem trīspunktu metieniem. Viņš izcīnīja arī vienu atlēkušo bumbu un nopelnīja divas piezīmes. Laikā, kad latvietis bija laukumā, Spurs ielaida par deviņiem punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija sliktākais rādītājs viesu vienības rindās.

Sanantonio komandā rezultatīvākie bija Kavai Lenards un Lamarkuss Oldridžs, kuri sameta pa 23 punktiem, bet Lenards izcīnīja arī 12 atlēkušās bumbas un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles. Savukārt Pau Gasols un Tonijs Pārkers atzīmējās ar 16 punktiem katrs. Tikmēr Lakers komandā Lū Viljamss guva 24, bet Niks Jangs 22 punktus.

Bertāns laukumā devās otrās ceturtdaļas otrajā pusē, kad Spurs aizvadīja neveiksmīgu spēles nogriezni, ļaujot pretiniekiem atspēlēt pirmajā ceturtdaļā iekrāto desmit punktu pārsvaru. Neilgi pirms puslaika pārtraukuma Lakers spēja izvirzīties vadībā ar 50:49, taču pēc tam sekoja precīzs Bertāna tālmetiens.

Puslaiks gan noslēdzās neizšķirti 52:52, bet trešajā ceturtdaļā, kad laukumā atkal bija visi Spurs pamatspēki, viesi atkal veica pārliecinošu izrāvienu, kuru beigās nosargāja, lai gan Lakers uz brīdi spēja pietuvoties līdz piecu punktu attālumam. Latvietis laukumā devās arī uz spēles pēdējām 17 sekundēm, taču tobrīd Spurs jau bija nodrošinājusi uzvaru.

Bertānam šī bija desmitā spēle NBA karjerā, kurā viņš tiek laukumā. Līgas debitants šosezon vidēji mačā ir guvis 2,4 punktus, izcīnījis 1,4 atlēkušās bumbas un izdarījis 0,4 rezultatīvas piespēles mačā.

LETA jau ziņoja, ka iepriekšējā mačā trešdien pret Sakramento Kings Bertāns guva septiņus punktus, kas viņam ir rekords neilgajā NBA karjerā.

Nākamo spēli Sanantonio komanda aizvadīs pirmdien, kad mājās uzņems Dalasas Mavericks vienību, bet pēc tam dosies vēl vienā trīs izbraukuma spēļu sērijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi