Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Biedriņš atgriežas starta pieciniekā, Warriors piedzīvo ceturto neveiksmi pēc kārtas

Goldensteitas Warriors starta pieciniekā pēc ilgāka pārtraukuma sestdien atgriezās Andris Biedriņš, tomēr tas nepalīdzēja komandai tikt pie uzvaras. Warriors izbraukumā ar 104:112 atzina Losandželosas Clippers pārākumu, bet Biedriņš palika bez punktu guvuma un nopelnīja sliktāko +/- rādītāju komandā 10 laukumā pavadītajās minūtēs.

Warriors visas spēles garumā vadībā nespēja tikt ne reizi – lai gan pēc 1.puslaika vēl cerīgais 58:59, Clippers otrajā puslaikā pacietīgi audzēja pārsvaru un svinēja uzvaru ar 112:104.

Biedriņš spēlēja 10:49 minūtes, kuru laikā metienus pa grozu neizdarīja, bet izcīnīja divas atlēkušās bumbas zem sava groza. Vēl Andra rēķinā viena kļūda, trīs piezīmes un sliktākais +/- rādītājs komandā – mīnus 22. Spēli Biedriņš nepabeidza, jo kādā no epizodēm guvis vieglu smadzeņu satricinājumu.

Divus metrus un 13 centimetrus garais latvietis šoezon NBA laukumos piedalījies 47 cīņās, vidēji gūstot 1.7 punktus un izcīnot 3.7 bumbas zem groziem (sliktākie rādītāji NBA karjerā), kā arī bloķējot vienu pretinieka metienu. To viņš paveic vidēji 15.7 laukumā pavadītajās minūtēs. 

Ar 28 punktu guvumu Goldensteitai izcēlās Neits Robinsons, bet vēl trīs basketbolisti guva 22-24 punktus. Uzvarētājiem 28 punkti un 13 piespēle Krisa Pola rēķinā.

Warriors piedzīvoja ceturto neveiksmi pēc kārtas, Rietumu konferencē saglabājot 13.vietu. Komanda 59 spēlēs tikusi pie 22 uzvarām, bet regulārajā turnīrā atlikušas vēl septiņas spēles. Sezona Andrim Biedriņam noslēgsies 26.aprīlī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar lielām ambīcijām

Toms Skujiņš: Pasaules čempionāta trase priekš manis ir ļoti laba, jo ir pietiekami smaga.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi