Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Biedriņš paliek uz soliņa; Warriors nespēj pieveikt Kings basketbolistus

Uz rezervistu soliņa Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē pirmdien palika latvietis Andris Biedriņš, bet viņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors komanda cieta savu otro neveiksmi šosezon.

Aizvadītajā mačā Warriors ar rezultātu 92:94 (22:21, 22:31, 20:23, 28:19) sīvā cīņā izbraukumā piekāpās Sakramento Kings vienībai. Ja iepriekšējā mačā Biedriņš nospēlēja vien 25 sekundes, šī bija otrā reize šosezon, kad viņš laukumā neizgāja.

Warriors pamatcentrs austrālietis Endrjū Boguts, kurš pēc potītes lūzuma sezonas sākumā turpina darboties saudzējošā režīmā, šoreiz 19 nospēlētajās minūtēs guva 12 punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas. Savukārt komandas nomināli otrais centrs nigērietis Festus Ezeli nospēlētājās 17 minūtēs guva trīs punktus un izcīnīja četras bumbas zem groziem.

Warriors rindās ar 22 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām izcēlās Klejs Tomsons, bet Deivida Lī kontā bija 20 punkti. Savukārt Kings rindās vienībā ar 23 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām atzīmējās Demarkuss Kazinss.

Pamatlaika beigās Warriors komandai bija vairākas iespējas paildzināt spēli, tomēr sākotnēji Tomsons kļūdījās divpunktu metienā, bet līdz ar beigu signālu Stīvens Karijs arī netrāpīja tālmetienu.

Ar divām uzvarām četrās spēlēs Warriors komanda atkrita uz astoto vietu NBA Rietumu konferences kopvērtējumā, bet Kings tika pie pirmā panākuma četrās cīņās, kas dod 11.pozīciju.

Pagājušās sezonas saīsinātā NBA regulārā čempionāta Rietumu konferences noslēguma kopvērtējumā Warriors ar 23 uzvarām 66 spēlēs ieņēma 13.vietu, neiekļūstot izslēgšanas spēļu turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi