Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

BK Valmiera spēlēs Bankevics

Basketbola klubs Valmiera panākusi vienošanos ar latviešu uzbrucēju/aizsargu Ingu Bankevicu, kurš pirms nedaudz vairāk kā divām sezonām jau pārstāvēja Valmieras vienību, vēstīts kluba oficiālajā mājas lapā.

Zīmīgi, ka I.Bankevics Valmieras komandā jau spēlējis no 2006.gada pavasara līdz 2009.gada pavasarim. BK Valmiera sastāvā tika aizvadītas divas pilnas sezonas un iegūts snaipera statuss, jo vidēji 2008./2009.gada sezonā Latvijas Basketbola līgā guvis 15,1 punktu, bet Baltijas Basketbola līgā vidēji 19,6 punktus.

BK Valmiera ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš uzsvēra, ka klubam šobrīd noderēs I.Bankevica gūtā pieredze gan VEF Rīga, gan Ventspils, jo abas šīs vienības kopā ar I.Bankevicu ir spēlējušas augstā līmenī. "Tieši šāds spēlētājs mūsu gados jaunajai komandai šobrīd ir nepieciešams. Izskatījām vairākas kandidatūras otrā, trešā numura pozīcijas stiprināšanā un Bankevica kandidatūra no visiem aspektiem šķita vispiemērotākā šī brīža komandas modelim. Tuvākajā nākotnē neizslēdzu vēl kādu pastiprinājumu un pieļauju rokādes sastāvā, jo spēlētāju sniegums pēdējā spēlē pret LU bija zem katras kritikas un pašapmierinātībā nevienam ieslīgt neļausim," atzina M.Bērziņš.

Bez Valmieras, VEF Rīgas un Ventspils klubiem I.Bankevics iepriekš spēlējis arī BK Skonto, Gulbenes ASK/Bumerangs, Barons/O!karte, kā arī Francijā ProB līgas klubā Buloņas Somb. 2010.gadā pārstāvējis Latvijas vīriešu nacionālo valstsvienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi