Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jēkabsone-Žogota rezultatīvākā, Tamane - precīzākā metienu realizētāja

Latvijas valstsvienības līdere Anete Jēkabsone-Žogota ieņem pirmo vietu Eiropas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Viņa līdzšinējās septiņās spēlēs ir guvusi 157 punktus jeb vidēji 22,4 punktus spēlē.

Tuvākā sekotāja ir grieķiete Evantija Malci. Viņa atpaliek tikai par trim punktiem, vidēji spēlē grieķiete guvusi 22,0 punktus. Trešajā vietā ir slovākiete Zuzanna Žirkova - 123 punkti jeb 17,6 punkti spēlē. Gunta Baško pagaidām ir 11.pozīcijā (84 punkti / 12,0 punkti spēlē).

Savukārt Zane Tamane ieņem pirmo pozīciju realizācijā metienos no spēles. Septiņās spēlēs viņa realizējusi 34 no 58 metieniem (58,6%). Otrajā vietā ir Jēkabsone-Žogota (61/115, 53,0%).

Divpunktu metienos precīzākā bijusi grieķiete Pelagija Papamihaila, viņa realizējusi 27 no 44 metieniem (61,4%). Seko Jēkabsone-Žogota (43/71, 60,6%) un Tamane (34/58, 58,6%).

Tālmetienos līdere ir čehiete Terēza Pečkova. Viņa trāpījusi deviņos no 15 metieniem (60,0%). Jēkabsone-Žogota ieņem desmito pozīciju, realizējot 18 no 44 tālmetieniem (40,9%).

Malci ir pirmajā vietā soda metienu realizācijā, mērķi sasniedzis 21 no 22 metieniem (95,5%). No Latvijas komandas neviena spēlētāja nav iekļuvusi labāko 18 pulkā.

Cīņā par atlēkušajām bumbām līdere ir baltkrieviete Jeļena Leičenka, viņa vidēji spēlē izcīnījusi 9,3 bumbas zem groziem. Tamane ar 7,1 bumbu spēlē ieņem piekto pozīciju.

Jēkabsone-Žogota vidēji spēlē izdarījusi 4,0 rezultatīvas piespēles un tas viņu ierindo trešajā pozīcijā. Līdere ir turciete Birsela Vardarli (4,7).

Tamane atrodas sestajā pozīcijā pēc bloķēto metienu skaita (vidēji 1,1 spēlē). Līdere Anastasija Veramejenka no Baltkrievijas vidēji bloķējusi 2,6 metienus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi