Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kobe Braients trijos gados pelnīs gandrīz 90 miljonus ASV dolāru

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas Lakers līderis Kobe Braients nākamajos trijos gados saņems 90 miljonus ASV dolāru, ziņo Amerikas mediji.Braienta līdzšinējais līgums ar Lakers beidzas pēc nākamās sezonas, kuras laikā viņš saņems 24,8 miljonus ASV dolāru. Jau ziņots, ka basketbolists vienojies par jaunu līgumu uz trijiem gadiem.

To laikā Braients saņems 90 miljonus ASV dolāru – 27,4 miljonus 2011./2012.gada sezonā, 30,2 miljonus nākamajā, un 32 miljonus pēdējā līguma gadā. „Esmu ļoti priecīgs, ka varēšu šeit palikt,” citēts Braients. „Ļoti reti spēlētāji vienā pilsētā pavada visu spēlētāja karjeru.”Braientam pēc jaunā līguma beigām būs 35 gadi. Viņš Losandželosas Lakers sastāvā aizvadījis 18 sezonas. Braients atzinis, ka šis, iespējams, ir pēdējais līgums viņa basketbolista karjerā, taču neizslēdz iespēju to pagarināt par kādu sezonu.Vairāk par 32 miljoniem ASV dolāru iepriekš pelnījis tikai leģendārais Čikāgas Bulls basketbolists Maikls Džordans, kurš 1997./1998.gada sezonā saņēma 33 miljonus. Braients šosezon 71 spēlē vidēji guvis 27,2 punktus sekmējot Lakers atrašanos pārliecinošā pirmajā vietā NBA rietumu zonā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi