Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Miezis: Francūži turējās virs ūdens nevis mēs ķērām

Spēles otrajā pusē Francijas 3x3 basketbola izlase pagura, tāpēc Parīzes olimpiskā turnīra mača pēdējās minūtēs tā turējās virs ūdens nevis Latvija ķēra, uzskata Latvijas 3x3 izlases spēlētājs Nauris Miezis.

Piektdienas pirmajā spēlē Latvija ar 22:20 pārspēja Franciju, svinot piekto panākumu piecos dueļos. Uzvaru ar tālmetienu komandai izrāva Miezis.

“Vakarnakt pēc vēlās spēles, pēc procedūrām tikai ap trijiem, pusčetriem bijām gultās, turklāt mūs vēl aizmirsa šeit arēnā. Pēc tam vajadzēja agri celties un braukt šurp. Diemžēl tāds grafiks, grūti, bet viss paliks tikai vēl grūtāk,” pēc dueļa pauda Miezis, stāstot, ka Latvijas izlase turnīra tabulā pārāk neskatās, bet dodas uz priekšu no spēles uz spēli. “Forši, ka uzvaram, bet nav viegli. Ja man pirms turnīra pateiktu, ka sāksim ar piecām uzvarām, es tam ticētu - mēs esam laba komanda, zināju, ka spēlēsim ar lielu enerģiju.”

Latvijas izlase bija gatavojusies, ka spēles sākumā pretinieki uzspiedīs ļoti lielu agresivitāti. “Kā saka treneris Raimonds Feldmanis, dienas pirmo spēli viņi aizvada ļoti agresīvi. To mēs arī izjutām, viņi bija ātri un agresīvi. Jā, otrajā pusē viņi pagura, bet arī ar visu noguruma fonu iemeta savus metienus, tāpēc turējās virs ūdens. Es uzskatu, ka viņi turējās, nevis mēs ķērām,” stāstīja Miezis.

Nākamajā spēlē jau šovakar plkst. 20.05 pēc Latvijas laika izlasei pretim stāsies Serbija. Starp šiem dueļiem komanda uz olimpisko ciematu nedosies.

“Fizioterapeiti atveduši līdzi visu ekipējumu, mēs līdīsim biksēs, pacelsim kājas augšā, ledus, atpūtīsimies šeit un iesim sitīsimies ar serbiem,” pauda Miezis, Serbijas izlasi raksturojot kā favorītus. “Viņi spicītē ir jau desmit gadus, māk izmantot katru kļūdu, mums jācenšas pēc iespējas mazāk kļūdīties.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi