Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Porziņģis izlaiž pirmo spēli NBA karjerā, novājinātā Knicks viesos neaptur Toronto rekordu

Savu pirmo NBA spēli ceturtdien izlaida latviešu debitants Kristaps Porziņģis, tādējādi jau bez trim starta piecinieka spēlētājiem palikusī Ņujorkas Knicks viesos ar 93:103 (21:27, 22:26, 20:20, 30:30) piekāpās Toronto Raptors, kuriem tas bija desmitais panākums pēc kārtas un kluba rekords. Tikmēr Ņujorka zaudējusi jau četrās spēlēs pēc kārtas.

Lai gan vēl īsi pirms iesildīšanās nekas neliecināja, ka Porziņģis laukumā nedosies, viņš tika atstāts ārpus mača dalībniekiem. Kā iemesls norādīta elpceļu saslimšana, taču Knicks pagaidām neko nav konkretizējuši.

Iepriekšējās 47 spēles Porziņģis laukumā bija devies starta pieciniekā, gūstot vidēji 14 punktus un iekrājot 7,8 atlēkušās bumbas zem groziem. Komandai šoreiz nespēja palīdzēt arī savainojumus guvušie Karmelo Entonijs un Hosē Kalderons.

Abu līderu prombūtnē 20 punktus Ņujorkai guva Ārons Aflalo, pa 13 pievienoja Saša Vujačičs un Džerians Grants, tomēr ar to viesos bija par maz, lai apturētu Toronto. Raptors labā pa 26 punktiem līderim Kailam Louerijam, kurš izcīnīja arī 10 atlēkušās, un Demaram Derozanam. Lietuviešu centrs Jons Valančūns 28 minūtēs saimniekoja zem groza - 11 punkti un 18 atlēkušās, bet Džeimss Džonsons laukumā pavadītajās 16 minūtēs bloķēja četrus ņujorkiešu metienus. 

Jau pirmajā puslaikā Knicks iekrāja desmit punktu deficītu (43:53), kuru īsti sadeldēt nespēja arī otrajā, lai gan trešās ceturtdaļas vidū vēl pietuvojās līdz 57:58. Turpinājumā nedaudz labāki bija mājinieki, droši noturot nelielo pārsvaru. Tāpat bez diviem komandas līderiem atlēkušo bumbu ailītē (Porziņģis, Entonijs) palikušie viesi zaudēja cīņu zem groziem (40:50).

Tāpat kļuvis zināms, ka Porziņģis tomēr nav iekļauts NBA Zvaigžņu spēles Austrumu konferences rezervistu vidū, taču jau iepriekš vēstīts, ka latvietis iekļauts NBA Uzlecošo zvaigžņu Starptautiskajā komandā, kas spēlēs pret ASV komandu.

Knicks ar 22 uzvarām 48 spēlēs ieņem 10.vietu Austrumu konferencē. Nākošo spēli komanda aizvadīs jau piektdien savā laukumā pret vienu vienu no rietumu konferences pastarītēm Fīniksas Suns (14 uzvaras, 33 zaudējumi).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi