Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Porziņģis pirms spēles Indiānā: Jāsaglabā pozitīvā domāšana

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas Knicks spēlētājiem, par spīti pēdējā laikā piedzīvotiem zaudējumiem, ir jāsaglabā pozitīva domāšana un jācenšas atkal atgriezties uz pareizās takas, norādīja šo vienību pārstāvošais latvietis Kristaps Porziņģis.

Pēdējo desmit maču laikā Knicks spējusi izcīnīt tikai divas uzvaras, kas pamatīgi samazinājis tās izredzes sasniegt izslēgšanas spēles. Vēl pirmdien Ņujorkas vienība piekāpās vienai no Austrumu konferences spēcīgākajām komandām Toronto Raptors, bet trešdien to izbraukumā gaida duelis pret Indiānas Pacers.

"Vēlamies uzvarēt maču pret Pacers. Negribam būt tā pati komanda, kas bija iepriekšējā spēlē. Tieši dueli pret Toronto Raptors sākām labi, taču nebija turpinājuma. Mums jāspēlē labi visu spēli, jācīnās aizsardzībā, jo tieši tā mums saglabās izredzes uz uzvaru, ja neveiksies uzbrukumā," pēc otrdien aizvadītā treniņa pauda Porziņģis. "Savukārt pats gribu būt agresīvāks, taču man jābūt arī efektīvākam. Dažreiz metienus veicu pārāk ātri un neatbilstoši uzbrukuma gaitai. Tomēr, līdz ko ieraugu iespēju, cenšos to izmantot.

"Mums ir jāsaglabā pozitīva domāšana un jāsaprot, kā atkal atgriezties uz pareizās takas. Tas mūs visus šobrīd satrauc," atklāja Porziņģis.

Talantīgais latviešu basketbolists izteicās, ka pēc tādiem zaudējumiem, kāds pirmdien tika piedzīvots pret Raptors, neviens vienībā nav apmierināts, taču neveiksmju josla nav bojājusi komandas savstarpējās attiecības.

"Cenšamies kopīgi atrast risinājumu šai situācijai. Katram no sevis laukumā ir jāatdod 100%, un mums ir jāizcīna uzvaras. Man pašam labāk jāsedz spēlētāji, kuri prot iemest no distances, kā arī vairāk jātiek pie atlēkušajām bumbām. Pret Raptors tā nebija, un par šo spēli uzņemos lielu atbildību," izteicās Porziņģis.

Knicks ar 24 panākumiem 58 spēlēs joprojām ieņem 12.vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par piecu panākumu tiesu.

Porziņģis šosezon aizvadītajos 57 mačos vidēji spēlē guvis 13,9 punktus, savācis 7,5 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,9 pretinieku komandas spēlētāju metienus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi