Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

SK Cēsis paraksta līgumus ar vēl divām viesspēlētājām

SK Cēsis basketbola komanda noslēgusi līgumus līdz sezonas beigām ar divām viesspēlētājām – amerikānieti Džaklīnu Džonsoni (187 cm) un Lietuvas izlases centra spēlētāju Rimu Margevičūti (190cm), informēja klubā. Lietuviete sezonu iesāka Spānijas virslīgas klubā Ibiza, bet 29 gadus vecā Džonsone – Turcijas komandā Kayseri.

Jau ziņots, ka dienu iepriekš FIBA Eiropas kausa sešpadsmitdaļfinālistes parakstīja līgumu arī ar amerikāņu basketbolisti Nikešu Seilsu, kura gan netiks pieteikta Latvijas sieveišu basketbola līgas turnīram. Visas trīs spēlētājas treniņus Cēsu komandas sastāvā sāks jau šonedēļ.„Vienīgā nopietnā problēma pašlaik komandā ir Elīnas Babkinas smadzeņu satricinājums, jo pirmā numura pozīcijā mums no pieredzējušām basketbolistēm ir palikusi tikai Kristīne Kārkliņa, centīsimies uz divām nedēļām no Lietuvas „Arvi” izīrēt Ligitu Kinkevičieni, lai aizlāpītu šo caurumu. Ja tas neizdosies, epizodiski FIBA kausā saspēli nāksies vadīt Ievai Tārei,” citēts SK Cēsis tehniskais direktors Krišjānis Kļaviņš.

“Centāmies no Horvātijas Gospič dabūt Latvijas izlases saspēles vadītāju Andu Eibeli, bet klubs viņu neatbrīvoja. No spēlētāju selekcijas viedokļa esam izdarījuši praktiski visu iespējamo, lai varētu pārvarēt Athinaikos barjeru un iekļūt astotdaļfinālā.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi