Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Streetbasket Extreme rīkotāji sola nākamo pasākumu vēl krāšņāku

18.jūlijā Rīgā, Grīziņkalna skeitparkā, otro reizi notiks ielu basketbolu un ekstrēmos sporta veidus (BMX, skeitbords un skrituļslidošana) vienojošais pasākums Streetbasket Extreme. Šogad festivālā piedalīsies vēl vairāk komandu un dalībnieku, pasākuma rīkotāji sola vēl krāšņākus svētkus un plašāku norises programmu.

Šovasar iecerēti trīs lielie pasākumi. Pirmais no tiem notika 16.maijā, pulcējot apmēram 200 ielu basketbola komandu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas, kā arī 93 ekstrēmo sporta veidu pārstāvjus no Latvijas un Igaunijas. Sezonas kulminācija ieplānota 29.augustā.Trijos ielu basketbola turnīros sacensības notiks vairāk nekā desmit grupās – gan sievietēm un vīriešiem, gan jauktajām komandām, kā arī ielu basketbola spēles ratiņbasketbola pārstāvjiem. Pieteikšanās turnīram notiks līdz pat 15.jūlijam (šeit ir atrodama pieteikuma forma).Puišiem līdz 16 gadu vecumam un sievietēm dalība ir bez maksas. Ņemot vērā komandu milzīgo interesi, spēles notiks no plkst.10 līdz pat 22, dienas pirmajā pusē izspēlējot mačus jaunākajās grupās, bet pēcpusdienā startējot pārējiem ielu basketbolistiem. Rīkotāji uzsver, ka dalībkomandu skaits ir ierobežots, tādēļ neatlieciet pieteikšanos līdz pēdējam brīdim.Tikai Pro grupā tiks vērtēts visu trīs posmu kopvērtējums, lai noteiktu labāko Latvijas komandu, kura balvā saņems ceļazīmes uz septembrī Maskavā notiekošo grandiozo ielu basketbola turnīru Moscow Open. Pirmajā posmā uzvarēja Krievijas komanda Cvetok, bet pašmāju vienību konkurencē līdere ir otro vietu ieguvusī TP Nr.30.Ekstrēmo sporta veidu programmā paredzētas Parbmx.com BMX, Fans skeitborda un Taktika.lv ekstrēmās skrituļslidošanas sacensības park disciplīnā. Streetbasket Extreme ielu basketbola turnīrā jau otro reizi Latvijā varēs vērot spēles viens pret vienu, kur pēc izslēgšanas sacensību principa sacentīsies organizatoru noteiktie 16 dalībnieki. Pirmajā posmā finālā iekļuva Krievijas meistari, bet trešo vietu dalīja Einārs Tukišs un Armands Ošiņš. Par 1:1 turnīra patronu kļuvis Armands Šķēle.Streetbasket Extreme pasākumu vadīs mūziķis Gacho,  bet par mūziku rūpēsies DJ Kress. Izklaides programmā deju grupu un reperu sacensības. Skatītājus priecēs arī Latvijas labākais basketbola frīstaila meistars Elmis. Līdzjutēju izklaidei arī Garnier ekstrēmo frizūru konkurss un šovs.18.jūlija sacensību sākums plkst.10, bet plkst.15 atklāšanas šovs. Apbalvošana iecerēta vairākās daļās, jau pa dienu apbalvojot jaunāko grupu laureātus, bet paša vakarā balvas dāvājot arī labākajiem citu grupu pārstāvjiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi