Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Treneris Rembiss: Es būtu sajūsmā turpināt darbu Knicks komandā

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas Knicks galvenā trenera pienākumu izpildītājs Kurts Rembiss būtu sajūsmā turpināt darbu šajā klubā arī turpmāk.

Jau vēstīts, ka ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN trešdien ziņoja, ka Knicks vadība gatavojas piedāvāt Rembisam turpināt vadīt komandu, noslēdzot ilgtermiņa līgumu.

Knicks vadība februārī no galvenā trenera amata atlaida Dereku Fišeru, viņa vietā ieceļot līdzšinējo asistentu Rembisu, kura vadībā komanda izcīnījusi astoņas uzvaras 25 mačos.

"Tas būtu lieliski," laikraksts New York Post citē Rembisu. "Es gribu būt treneris šajā līgā. Knicks ir lieliska organizācija, Ņujorka ir lieliska pilsēta, šeit ir lieliski līdzjutēji."

Rembiss atklāja, ka viņam pagaidām vēl nav bijusi saruna ar Knicks prezidentu Filu Džeksonu par sadarbības turpināšanu.

Kā zināms, Rembiss iepriekš strādāja par galvenā trenera asistentu Losandželosas Lakers, kad komandu vadīja Džeksons. Strādājot kopā Lakers komandā, Rembiss palīdzēja Džeksonam izcīnīt četrus no viņa 11 čempiona tituliem.

Knicks līderis Karmelo Entonijs paudis cerību, ka Džeksons izvērtēs arī citus galvenā trenera kandidātus, taču viņam patīkot arī treneris Rembiss.

"Neviens par galvenā trenera amatu ar mani nav apspriedies, bet es gribu iesaistīties, kad notiks lemšana," pastāstīja Entonijs.

New York Post vēsta, ka viens no Knicks galvenā trenera amata kandidātiem ir Lūks Voltons, kurš ir asistents Goldensteitas Warriors, taču viņš nevēloties atstāt NBA čempionvienību.

Medijos izskanējušas citas kandidatūras - Toms Tibodo, Džefs van Gandijs, Marks Džeksons un Braiens Šo, kuri jau iepriekš ir strādājuši galvenā trenera amatā NBA komandās.

Rembisam ir 18 gadu pieredze NBA trenera darbā, taču Knicks vadība ir tikai otrā reize galvenā trenera amatā. Divas sezonas no 2009. līdz 2011.gadam Rembiss vadīja Minesotas Timberwolves.

Jau ziņots, ka Porziņģis pleca savainojuma dēļ trešdien nespēlēja, kad Knicks savā laukumā ar 97:111 (25:30, 27:23, 20:28, 25:30) piekāpās Šarlotes Hornets vienībai. Latvietis traumas dēļ izlaida ceturto maču pēc kārtas.

Austrumu konferences turnīra tabulā Knicks ar 31 uzvaru 79 mačos ieņem 13.vietu un šosezon izslēgšanas spēlēm vairs nevar kvalificēties.

Knicks šosezon atlikuši trīs mači. Piektdien izbraukumā jāspēlē pret Filadelfijas 76ers, pēc tam svētdien savā laukumā Knicks uzņems Toronto Raptors, bet sezonu Ņujorkas vienība noslēgs 12.aprīlī viesos pie Indiānas Pacers.

Porziņģis pamazām atlabst no pleca savainojuma, un kādā no šīm šosezon atlikušajām spēlēm viņš varētu atgriezties laukumā.

Savā NBA debijas sezonā Porziņģis piedalījies 72 mačos, vidēji guvis 14,3 punktus, izcīnījis 7,3 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,9 pretinieku metienus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi