Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Valters: Uztrauc tas, ka play-off spēlēm jāgatavojas gandrīz vai ar otro sastāvu

"VEF Rīgas" galvenais treneris Valdis Valters ir nobažījies par vairāku vienības basketbolistu iespējām palīdzēt komandai Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajos izslēgšanas mačos.Traumu dēļ ar komandu netrenējas četri svarīgi "VEF Rīgas" basketbolisti - leģionāriem Tadžam Makalagam un Arnam Labuckam ir potītes savainojumi, Gatim Jahovičam ir traumēts celis, bet Andrejam Šeļakovam ir savainots plecs.

"Situācija ir slikta, un mani visvairāk uztrauc tas, ka izslēgšanas spēlēm jāgatavojas gandrīz vai ar otro sastāvu," aģentūrai BNS trešdien sacīja Valters. Kad traumētie spēlētāji varētu atgriezties sastāvā, prognozēt ir grūti, taču treneris cer, ka ja ne uz pirmo, tad uz otro pusfināla spēli komanda būs pilnā sastāvā. "Medicīniskais personāls dara visu, kas ir viņu spēkos, taču pateikt konkrēti, kad traumētie varēs spēlēt, pašlaik es nevaru," atzina treneris.Otrdien "VEF Rīga" aizvadīja pārbaudes spēli, Olimpiskajā sporta centrā ar 93:84 uzvarot Lietuvas klubu Panevēžas "Techasas". Uzvarētājiem Kreigs Bredšovs guva 21 punktu, bet Ivans Ņeļubovs pretinieku grozā sameta 15 punktu.Valters teica, ka "VEF Rīga" piektdien aizvadīs vēl vienu pārbaudes spēli, Rīgā tiekoties ar citu lietuviešu klubu - Viļņas "Sakalai".LBL izslēgšanas spēles "VEF Rīga" sāks pusfinālā, kur sērijā līdz trim uzvarām tiksies ar "Ventspils" un "Zemgales" ceturtdaļfināla pāra uzvarētājiem, par kuriem, visticamāk, kļūs ventspilnieki. Paredzams, ka pusfināla cīņas sāksies 15. aprīlī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi