Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Valters: VEF Rīga komandai jāmācās labi spēlēt arī izbraukumā

"VEF Rīgas" basketbolisti ar uzvaru "Arēnā Rīga" pār Grieķijas klubu PAOK veiksmīgi sāka Eiropas kausa izcīņu, taču pieredzējušais Latvijas čempionvienības aizsargs Sandis Valters rēķinās ar komandas snieguma uzlabošanos arī izbraukuma spēlēs.

"VEF Rīga" spēlē ar pilnu atdevi, lai iemantotu skatītāju uzticību un viņi turpmāk aktīvāk atbalstītu komandu nekā uzvarētajā spēlē pret PAOK, sarunā ar aģentūru BNS teica Valters. Viņš bija mazliet izbrīnīts par klusumu tribīnēs spraigajā spēlē, tomēr atzina, ka jākrāj uzvaras, lai līdzjutēji komandai noticētu.

"Lai skatītāju dabūtu, mājās labi jāspēlē, jābūt uzvarām, lai mums noticētu un nāktu uz spēlēm. Tas ir ļoti svarīgi," sacīja Valters. "Vienmēr ir patīkamāk mājās spēlēt, bet jāmācās mums arī izbraukumos labi nospēlēt," viņš piebilda.

Lai turpmāk "VEF Rīga" pretiniekiem vēl vairāk sarežģītu spēli, Valters vēlētos labāku pāreju no ātrā uzbrukuma aizsardzībā, kuras dēļ pret PAOK komanda zaudēja daudz vieglu punktu. Pret PAOK basketbolistiem "VEF Rīga" nospēlēja pacietīgi, galvenokārt uzbrukumu organizējot uz groza apakšu un garajiem spēlētājiem, spēles taktiku izklāstīja Valters un piemetināja, ka metieni no perimetra nesekmējās, tostarp arī viņam. Gūtajā uzvarā Valters uzsvēra stingras spēles disciplīnas nozīmi.

"Parādījām disciplinētu spēli Eiropas kausa līmenī. Turpmākajām spēlēm tas ir pozitīvi," viņš atzina.

"VEF Rīga" gan tik ātri neaizmirsīšot iepriekšējo neveiksmīgo cīņu Krievijā pret "Ņižņij Novgorod" VTB vienotajā līgā. Valters uzsvēra, ka attaisnojumus meklēt nav produktīvi, taču minēja, ka Ņižņijnovgorodā sakrita daudz neveiksmīgu apstākļu. Lai izvairītos no līdzīgām neveiksmēm, komanda uz katru nākamo spēli gatavosies ar maksimāli atdevi.

Nākamā cīņa starptautiskā līmenī "VEF Rīgai" būs nākamotrdien Krievijā pret "Himki", klubiem tiekoties Eiropas kausa grupas turnīra spēlē, savukārt jau šopiektdien Latvijas basketbola līgas (LBL) spēlē komanda Saldū tiksies ar BK "Ventspils".

Jau ziņots, ka grupas turnīra pirmajā spēlē pret Saloniku PAOK basketbolistiem "VEF Rīga" otrdien uzvarēja ar 80:74.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi