Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

VIDEO: Cavaliers basketbolists Lavs iemet astoņus (!) trejačus pirmajā ceturtdaļā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Klīvlendas Cavaliers spēlētājs Kevins Lavs trešdien aizvadīja izcilu spēles pirmo ceturtdaļu, kurā trāpīja astoņus tālmetienus un guva 34 punktus, palīdzot komandai tikt pie kārtējās uzvaras.

Cavaliers mājās ar 137:125 (46:31, 35:29, 31:32, 25:33) uzvarēja Portlendas Trail Blazers vienību, bet Lavs šajā mačā izcēlās ar 40 punktiem.

Uzbrukuma paraugstundu Lavs sagādāja mača sākumā, jo pirmo 12 minūšu laikā no spēles trāpīja 11 no 14 metieniem, tostarp astoņus no desmit trejačiem, kā arī četrus no četriem soda metieniem. Astoņi tālmetieni un 34 punkti ir jauns NBA labākais sasniegums pirmajās ceturtdaļās, taču līdz citu NBA rekordu labošanai Lavam pietrūka, jo pērn janvārī Goldensteitas Warriors spēlētājs Klejs Tompsons mačā pret Sakramento Kings trešajā ceturtdaļā iemeta deviņus trīspunktniekus un guva 37 punktus.

Zīmīgi, ka Cavaliers pirmajā ceturtdaļā sameta 46 punktus, kas ir jauns līgas rekords, jo nevienai citai NBA komandai spēles pirmajā nogrieznī neko tādu paveikt nebija izdevies.

Turpinājumā Lavs gan vairs nebija tik aktīvs, jo spēja pievienot vien sešus punktus, aizmetot garām divus tālmetienus, bet no spēles trāpot vairs vienu metienu.

Viņš gan kļuva par Cavaliers rezultatīvāko spēlētāju šajā mačā, kamēr Lebrons Džeimss pievienoja 31 punktu un 13 atlēkušās bumbas.

Tikmēr Trail Blazers rindās 40 punktus guva Demjens Lilards.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi