Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Arājam Ādažu privātajā klīnikā veiksmīgi izdarīta operācija

Latvijas sprinterim Ronaldam Arājam piektdien vēlu vakarā Ādažu privātajā klīnikā veiksmīgi izdarīja ahileja operācija. Pusotru stundu ilgusī operācija beigusies naktī uz sestdienu pulksten 0.30. Eiropas čempionātā Arājs savainojumu guva 100 metru finālskrējienā.

Galvenais jautājums, kas interesē visus – vai Arājs pēc tik smagas traumas būs spējīgs skriet sprintu visaugstākajā līmenī? “Tieši to es vispirms vaicāju fizioterapeitam Marekam Osovskim, vai pēc šāda savainojuma var skriet 100 metus 10,10 sekundēs? Atbilde bija: var!” cerīgu ainu sestdienas rītā Helsinkos ieskicēja Latvijas vieglatlētikas izlases galvenais treneris Edvīns Krūms, kurš jau sazvanījies arī ar Ronaldu.  Cīpsla bija plīsusi augšdaļā, kas neesot tik traki. Arī operācija bijusi veiksmīga, tomēr jārēķinās, ka vismaz pusgadu ilgs atveseļošanās. “Ļoti svarīga būs rehabilitācija, kuras laikā nedrīkst neko sasteigt. Ronaldam ahileja cīpsla pirmo reizi bija vārīga jau pirms Pekinas 2008. gada olimpiskajām spēlēm. Pēc plīsuma un operācijas, jādomā, ka nekas līdzīgs vairs neatkārtosies.”

Krūmam somā ir Arāja diploms par Eiropas čempionātā izcīnīto 6. vietu. Finālā rezultāts bija tikai pieciem sportistiem. Vienu diskvalificēja, bet divi, tostarp Arājs, nefinišēja. “Es pat īsti nezinu, kā šādā gadījumā sadala  vietas. Eiropas čempionātā gan ir kārtībā, ka diplomus piešķir pirmās līdz astotās vietas ieguvējiem.” Ja reiz ir diploms par sesto vietu, tad vēsturē šādam ierakstam arī jāpaliek.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi