Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Bezmaksas tenisa treniņi - arī Liepājā

Lai veicinātu sabiedrības interesi par tenisu, šī gada maijā visā Latvijā norisinās SEB tenisa mēnesis, kura ietvaros ikviens interesents var iepazīties ar tenisa spēli un izmēģināt spēkus bezmaksas treniņos. Arī Liepājas Tenisa sporta skola ir iesaistījusies Latvijas Tenisa savienības (LTS) un SEB bankas projektā, tā mērķis ir attīstīt tenisa tradīcijas Latvijā profesionālā un amatieru līmenī.

SEB tenisa mēneša ietvaros tiek piedāvātas vairākas aktivitātes. Interesentiem, kuri vēlas izmēģināt tenisa spēli pirmo reizi, ir iespēja pieteikties bezmaksas tenisa nodarbībai kādā no Latvijas tenisa klubiem, tajā skaitā Liepājas Tenisa sporta skolā. Nodarbības laikā pieredzējuši tenisa treneri iepazīstinās ar spēles pamatprincipiem, sniegs informāciju par tenisa spēlei nepieciešamo apģērbu un inventāru, kā arī palīdzēs spert pirmos soļus spēles pamatu apgūšanā. Liepājas Tenisa sporta skola ir atvērta katru dienu no pulksten 7:00 līdz 23:00, un to apmeklēt tiek aicināti visi interesenti – gan tenisa profesionāļi, gan amatieri un tenisa spēles iesācēji. Lai pieteiktos bezmaksas tenisa nodarbībai kādā no tenisa klubiem Rīgā, Jūrmalā, Ādažos, Ventspilī un Liepājā, SEB tenisa mēneša laikā nepieciešams reģistrēties Studenta Bankas profilā portālā Draugiem.lv.

18. maijā pulksten 18:00 – 19:00  un 19. maijā pulksten 11:00 – 13:00 Liepājas Tenisa kortos norisināsies PRINCE tenisa rakešu izmēģinājumi. Ar PRINCE tenisa raketēm uzvaras laurus plūkuši daudzi pasaules slaveni tenisisti. Pašmāju tenisa zvaigzne Ernests Gulbis spēlējis ar WILSON Steam 100 BLX raketi, ar YONEX VCORE 98 – Anastasija Sevastova, PRINCE EXO3 Tour Team 100 – Daniela Hantuchova, PRINCE EXO 3 Warrior 100 - Džons Isners. Liepājā visas sezonas garumā PRINCE raketes būs iespējams iegādāties SPORT2000 veikalā. 

Liepājas Tenisa sporta skolas direktora pienākumu izpildītāja Maruta Vārpiņa uzskata, ka SEB tenisa mēnesis ir lielisks veids, kā liepājniekos un pilsētas viesos radīt interesi par tenisa spēli. „Teniss ir ļoti vispusīgs sporta veids, jo tas attīsta ne tikai fizisko sagatavotību, bet arī veiklību un domāšanu atbilstoši situācijai. Mēs, Liepājas Tenisa sporta skola, vēlamies parādīt, ka teniss nav tikai profesionāls sporta veids, bet arī tā ir piemērota sportiskā aktivitāte brīvajam laikam. Tenisu var spēlēt gan jauni, gan veci cilvēki.  Sports - tā nav tikai fiziska varēšana. Sports ir arī psiholoģisks un emocionāls pārdzīvojums.”

Latvijas Tenisa savienības prezidents Juris Savickis akcentē faktu, ka Latvijā katru gadu tenisa treniņus uzsāk arvien vairāk bērnu. Viņu vidū arī talanti, kuriem varētu būt potenciāls kļūt par augsta līmeņa tenisistiem. „Uzsākot sadarbību ar SEB banku, vēlamies atbalstīt talantīgākos jaunos sportistus, ”atklājot SEB tenisa mēnesi stāsta Savickis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar lielām ambīcijām

Toms Skujiņš: Pasaules čempionāta trase priekš manis ir ļoti laba, jo ir pietiekami smaga.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi