Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

BMX treneris Ivo Lakučs kandidēs uz vietu Valmieras pilsētas domē

No "Jaunā laika" saraksta Valmierā ar 4. numuru uz vietu pilsētas domē kandidēs arī BMX sporta veida pamatlicējs Latvijā Latvijas olimpiskās BMX vienības galvenais treneris Ivo Lakučs, aģentūru BNS informēja partijā.

"Man ir milzu pieredze darbā sporta sistēmā - nav nekā tāda, ko nebūtu vajadzējis darīt, un es redzu daudzas lietas, kuras pilnveidot un attīstīt. Gribu realizēt šīs zināšanas un ieceres savā pilsētā, lai vēlāk nebūtu jāteic, ka man bija daudz ideju, bet neizdevās tās realizēt. "Jaunā laika" Valmieras nodaļa piedāvāja šādu iespēju, jo redz potenciālu jaunos, rīkoties spējīgos cilvēkos, un es piekritu. Tas ir gan sava veida novērtējums manam darbam, gan liels izaicinājums un kārtējais mērķis, kuru sasniegt," sacīja Lakučs.

Viņš piebilda, ka pēc ziņas par viņa iespējamo iesaistīšanos "Jaunā laika" sarakstā saņēmis piedāvājumus pievienoties vēl vairāku partiju sarakstiem, taču noraidījis tos. "Vairākumam bija vajadzīgs tikai mans vārds, vēl daži centās panākt, lai tikai es nebūtu kopā ar kādu citu, bet mans skatījums uz sporta un izglītības sistēmas nākotni Valmierā nevienu tikpat kā neinteresēja - tikai pieklājības frāžu robežās," paskaidroja Lakučs.

"Es nevēlos saistīt sevi ar cilvēkiem, kuriem vajadzīgs tikai mans vārds, es varu pievienoties tikai cilvēkiem, kuriem ticu un ar kuriem kopā varu būt patiešām noderīgs un vajadzīgs Valmierai un tās cilvēkiem," uzsvēra Pekinas olimpiskā čempiona Māra Štromberga treneris.

Saraksta priekšgalā atradīsies maiznīcas SIA "Liepkalni" vadītājs JL Valmieras nodaļas līderis Guntars Galvanovskis, a/s "Swedbank" biznesa klientu apkalpošanas daļas Vidzemes reģiona direktors Andris Kabraks un Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas direktore Agita Zariņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi