Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Čīles futbolisti ar minimālu rezultātu pārspēj Hondurasu

Pasaules kausa izcīņas finālturnīra H grupas pirmās kārtas spēlē Čīles futbolisti trešdien tikai ar 1:0 (1:0) uzvarēja Hondurasas izlasi, kaut cīņas gaitā izšķērdēja teju desmit reālas vārtu gūšanas iespējas. Pēdējo reizi uzvaru Pasaules kausa finālturnīros čīlieši bija izcīnījuši 1962.gadā.

Plkst.17 sākas otrā šīs grupas spēle Spānija – Šveice.

Pirmais puslaiks aizritēja ar ievērojamu Čīles komandas pārsvaru, taču uzbrukuma beigu fāzē dienvidamerikāņiem allaž gadījās pa kļūmītei – vai nu piespēli pārtvēra sāncenši, vai arī sitieni sanāca neprecīzi vai tika nobloķēti.

Hondurasas izlase atbildēja ar retiem un ne pārāk bīstamiem pretuzbrukumiem, kas reizēm beidzās ar sitieniem no patālas distances. Bīstamākais no tiem bija ar brīvsitienu puslaika pēdējā minūtē.

Bet vēl līdz tam čīlieši tomēr likumsakarīgi izvirzījās vadībā – pēc Maurisio Islas centrējuma bumbu vārtos ielaboja Žans Bosežūrs.

Cīņas raksturs nemainījās arī pēc pārtraukuma, vienīgi Čīles izlases teritoriālais pārsvars pieauga vēl vairāk. Uzbrukumi sekoja cits citam, un Hondurasas futbolisti brīžam izmisīgi aizstāvējās, lai nosargātu savus vārtus drošībā.

64.minūtē brīnumainā kārtā vārtsargs Valjadaress atvairīja Ponses sitienu kritienā ar galvu no dažu metru attāluma. Vēl vairākas izdeālas iespējas izniekoja paši čīlieši, 15 minūtes līdz beigām gūtie vārti netika ieskaitīti “aizmugures” stāvokļa dēļ, un līdz pat cīņas beigām viņu pārsvars bija minimāls.

Tiesa, Hondurasas komandai reālu iespēju atspēlēties nebija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Pasaules kausa izcīņa, H grupa

Hondurasa – Čīle 0:1 (0:1)

Vārti: Bosežūrs (34.)
Brīdinājumi: Palasioss – Karmona, Fernandess
Statistika: sitieni pa vārtiem (vārtos) – 7 (2) : 20 (5), stūra sitieni 4:6, aizmugures 2:4, noteikumu pārkāpumi 15:21, brīdinājumi 1:2, bumbas pārvaldīšana 44%:56%

Hondurasa: Valjadaress, Čavess, Figeroa, Nunjess (Martiness, 78.), Izagirre, Palasioss, Gevara (Tomass, 66.), Mendoza, Espinoza, Alvaress, Pavons (Velkoms, 60.)
Čīle: Bravo, Isla, Medels, Ponse, Vidals (Kontrerass, 81.), Karmona, Millars (Hara, 52.), Fernandess, Valdivija (Gonsaless, 87.), Bosežūrs, Sančess
Galvenais tiesnesis: Edijs Meilē (Seišeļu salas)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi