Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Dekmeijere/Tanasugarna zaudē Francijas atklātā čempionāta dubultspēļu 3.kārtā

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere pārī ar Tamarini Tanasugarnu no Taizemes sestdien piedzīvoja zaudējumu Francijas atklātā čempionāta sieviešu dubultspēļu turnīra trešās kārtas mačā.

Latvijas un Taizemes duets ar rezultātu 2-6, 4-6 zaudēja spēcīgajām čehietēm Andreai Hlavačkovai/Lūsijai Hradečkai, kuras izliktas ar piekto numuru. Šīs Čehijas tenisistes ir pērna gada turnīra uzvarētājas.

Pirmajos trijos pirmā seta geimos neviens no pāriem neprata nosargāt savu servi - Dekmeijere/Tanasugarna zaudēja divos geimos pie savas serves, bet Čehijas pāris ļāva pretiniecēm tikt pie viena breika. Trešajā geimā Hlavačkova/Hradečka beidzot uzvarēja pie savas serves, bet geimu vēlāk trešo reizi pēc kārtas lauza pretinieču servi. Uzvarot arī nākamajā geimā, Čehijas duets izvirzījās vadībā ar 5-1, bet vēlāk Latvijas un Taizemes duets pirmo reizi spēlē prata nosargāt savu servi. Viens atspēlētais geims gan neglāba Dekmeijeri/Tanasugarnu no zaudējuma pirmajā setā ar rezultātu 2-6.

Otrais sets aizritēja daudz līdzvērtīgākā spēlē, tomēr Dekmeijerei/Tanasugarnai izšķirošs izrādījās zaudējums trešajā geimā, kad Čehijas duets tika breika. Latvijas un Taizemes pāris centās atspēlēties, tomēr Hlavačkova/Hradečka pie savas serves darbojās pārāk pārliecinoši, lai pretiniecēm būtu pamatotas cerības uz panākumu.

Dekmeijere WTA dubultspēļu rangā šobrīd ieņem 82.vietu, bet Tanasugarna atrodas 72.pozīcijā. Savukārt Hlavačkova un Hradečka ieņem attiecīgi 13. un 11.vietu.

Kā ziņots, pirmās kārtas cīņā Latvijas un Taizemes duets ar 5-7, 7-5, 6-4 smagā cīņā pieveica amerikānieti Sloeinu Stīvensu un beļģieti Janīnu Vikmeijeri, bet otrajā mačā ar 6-4, 6-4 uzvarēja amerikānietes Ebigeilu Spīrsu un Rekelu Kopsu Džonsu, kuras bija izliktas ar desmito numuru.

Tādējādi Dekmeijere turnīrā tikusi pie 280 WTA dubultspēļu ranga punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi