Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dmitrijs Miļkevičs: finišā pietrūka ātruma

Vienai no Latvijas vieglatlētikas cerībām pasaules čempionātā Berlīnē 800 metru skrējējam Dmitrijam Miļkevičam kārtējo reizi neizdevās sevi apliecināt visaugstākā līmeņa mačos. Miļkevičam sacensības beidzās jau pēc 1.kārtas.

Priekšskrējienā viņš finišēja piektais ar pieticīgu rezultātu viena minūte 48,43 sekundes. Miļkevičam 37.vieta 47 dalībnieku konkurencē. Tālāk tika katra skrējiena trīs labākie un vēl trīs sportisti pēc uzrādītajiem rezultātiem.

“No tā arī es visvairāk baidījos, ka būs lēns skrējiens,” tūlīt pēc finiša uz galveno neveiksmes iemeslu norādīja Miļkevičs. “Šosezon finiša taisnē man kaut kā neveicas. Nevaru uzskriet. Jutos labi, bet beigas pietrūka ātruma. Būs jāanalizē, kāpēc tā. Jāatzīst, ka arī likstas perosniskajā dzīvē nopietni ietekmējušas manu psiholoģisko gatavību. Izšķīros no savas draudzenes un esmu pārcēlies atpakaļ uz dzīvi Latvijā. (Miļkevičs trenējās un dzīvoja Sanktpēterburgā. – aut.).”


Dimam pārsteigums esot bijis arī tas, ka vakar vēlu izmainīti skrējienu dalībnieki. “Neviens mani neinformēja par izmaiņām. Vēlu vakarā piesēdos pie interneta un atklāju, ka man ir cits skrējiens un citi pretinieku. Biju jau noskaņojies skriet ar citiem konkurentiem. Domāju, ka tad būtu bijis labāk, jo sākotnējā sarakstā bija viens izteikts vilcējs, kuram patīk skriet pa priekšu.”

Miļkevičs nogrozīja galvu, kad viņu informēju par pirmā apļa laiku 55,09 sekundēm. “Tas ir ļoti lēni. Parasti skrien 52 sekundēs.”

Miļkeviča labākais sasniegums ir izcīnītā 4.vieta 2006.gada Eiropas čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi