Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Federers negaidīti nesasniedz ASV atklātā čempionāta ceturtdaļfinālu

Slavenais Šveices tenisists Rodžers Federers piedzīvojis kārtējo triecienu šajā sezonā - otrdien ASV atklātā tenisa čempionāta 4.kārtas mačā pasaules tenisa spēlējošā leģenda ar 6-7(3), 3-6, 4-6 piekāpās spānim Tomijam Robredo, nespējot sasniegt jau otrā Grand Slam turnīra ceturtdaļfinālu pēc kārtas. Pirms tam Federers labāko astoņniekā bija iekļuvis 36 augstākās raudzes turnīros pēc kārtas.

Lietus dēļ uz citu kortu pārceltajā spēlē Federers nekādi nespēja lauzt spāņa servi un pieļāva 43(!) nepiespiestās kļūdas, pirmo reizi karjerā zaudējot Robredo. Iepriekš šo tenisistu Federers bija uzveicis visos 10 savstapējos karjeras mačos.

Līdz ar to Ņujorkā izpaliks Federera un Rafaela Nadala duelis. Spānijas galvenā cerība Nadals zaudēja pirmo setu vācietim Filipam Kolšraiberam, tomēr nākamajos vaļības neatļāvās un triumfēja ar 6-7(4), 6-4, 6-3, 6-1. Tāpat ceturtdaļfinālā iekļuva ar 4.numuru izliktais spānis Davids Ferers, kurš četros setos pārspēja serbu Janko Tipsareviču: 7-6(2), 3-6, 7-5, 7-(2). Visbeidzot, piecu setu trillerī francūzis Rišārs Gaskē uzveica Kanādas pārstāvi Milošu Raoniču ar 6-7(4), 7-6(4), 2-6, 7-6(9), 7-5.

Cīņā par vietu pusfinālā Robredo spēlēs ar tautieti Nadalu, bet Ferers cīkstēsies ar Gaskē. Visai ticams, ka Ņujorkā gaidāms Spānijas pusfināls.

Otrdien ar tādu favorītu kā Novaka Džokoviča, Endija Mareja un Tomaša Berdiha līdzdalību tiks izspēlētas atlikušās četras 4.kārtas spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi