Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

FOTO: Livonia Baltijas Top līgā regbijā “salauž” Viļņas komandas pretestību

Svētdien, 13. augustā, labi sagatavotajā Upesciema stadionā Baltijas Top līgas spēlē Garkalnes Regbija klubs “Brander/Livonia” saspringtā spēlē spēles izskaņā “salauza” Viļņas Regbija akadēmijas komandas “Tomosta” pretestību un pārspēja lietuviešus ar 41:24, izcīnot otro uzvaru un sarūpējot pretiniekiem trešo zaudējumu, informē RK “Livonia” pārstāvis Ivars Bācis.

Pagājušā gada finālisti RK “Livonia” šī gada Baltijas Top līgas pirmajās divās spēlēs izcīnīja vienu uzvaru, jūlija izskaņā Upesciemā ar 39:26 uzveicot pēdējo divu gadu Latvijas čempionus “Miesniekus”, bet pagājušajā nedēļas nogalē izbraukumā Šauļos piedzīvoja zaudējumu, ar 15:29 piekāpjoties pašreizējiem Baltijas Top līgas čempioniem “Vairas-Kalvis-Jupoja”.  Savukārt pretinieki aizvadītajās divās spēlēs bija piedzīvojuši zaudējuma rūgtumu, ar 5:86 ciešot sagrāvi pret “Vairas-Kalvis-Jupoja”, bet pēc tam līdzīgā cīņā ar 10:23 zaudējot citai Lietuvas galvaspilsētas komandai RK “Geližinis Vilkas”.

Garkalnes “Livonia” regbisti svētdien Upesciema stadionā līdz pirmā puslaika vidum bija nonākuši zaudētājos ar sešu punktu starpību – 7:13. Mārtiņam Rundānam ar piezemējumu izdevās starpību samazināt līdz minimumam (12:13), taču viesi atbildēja ar to pašu, proti piecu punktu vērtu piezemējumu, tādējādi pārtraukumā ejot, atkal sešu punktu pārsvars ciemiņiem – 12:18.

Pēc pārtraukuma uz viesu precīzo soda sitienu (12:21) livonieši atbildēja ar diviem piezemējumiem un pirmo rezi spēlē izvirzījās vadībā – 24:21. Taču tūdaļ pat Viļņas regbisti bija precīzi soda sitienā un rezultātu izlīdzināja – 24:24. Tomēr pēdējās 15 minūtēs mājinieki spēja salauzt “VRA/Tomosta” sīksto pretestību. RK “Livonia” veica trīs piezemējumus, beigās svinot uzvaru ar 41:24.

Divu līdz šim nezaudējušo Lietuvas klubu savstarpējā duelī “Baltrex/Šiauliai” sīvā cīņā pārspēja pašreizējos Baltijas čempionus Šauļu “Vairas-Kalvis-Jupoja” 29:27. Savukārt Ķekavas “Miesnieki” sestdien piedzīvoja trešo zaudējumu izbraukuma spēlē pret Kauņas “Ąžuolas”. Lai arī “Miesnieki” spēles sākumā bija vadībā ar 7:5, beigās nācās piedzīvot zaudējumu ar ļoti lielu pārsvaru – 12:68.

Līdz ar to pēc trim aizvadītām kārtām divas komandas spēlējušas bez zaudējumiem, izcīnot trīs uzvaras. Tās ir “Baltrex/Šiauliai”, un Viļņas “Geležinis vilkas”. Pa divām uzvarām un vienam zaudējumam ir trim komandām –  “Livonia”, “Ąžuolas” un “Vairas-Kalvis-Jupoja”, bet pārējās trīs komandas – “Miesnieki”, “Šiauliai” un “VRA/Tomosta” – vēl nav izjutuši uzvaras garšu, visas trijās spēlēs piedzīvojot zaudējumus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi