Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Girgensona pārstāvētā Sabres cieš zaudējumu pret Senators

Latviešu uzbrucēja Zemga Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvētā Bufalo Sabres komanda ceturtdien ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) izbraukumā piekāpās Otavas Senators vienībai.

Girgensons šoreiz laukumā pavadīja 16 minūtes un 51 sekundi un ar rezultativitāti neizcēlās, taču izdarīja vienu metienu pa vārtiem, veica divus spēka paņēmienus un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Senators pirmie pamanījās atklāt spēles rezultātu, kad cīņas desmitajā minūtē izcēlās Bobijs Raiens, taču Sabres hokejisti vairākumā pēc Tailera Enīsa precīzā raidījuma 18.minūtē panāca līdzsvaru šajā spēlē.

Tomēr mājinieki no Otavas dueļa 27.minūtē atkal pamanījās izvirzīties vadībā, kad vārtus guva Zeks Smits. Tie izrādījās uzvaru nesošie vārti, un Senators vārtsargu Kreigu Andersonu, kurš šajā mačā atvairīja 40 no 41 Sabres viesiem vairs pārspēt neizdevās.

Girgensons šosezon 31 mačā guvis trīs vārtus un izpildījis septiņas rezultatīvas piespēles. Viņa negatīvais lietderības koeficients -2 ir viens no labākajiem komandā.

Jau vēstīts, ka abas komandas savā starpā tikās pirms divām dienām, un latvietis šajā cīņā izcēlās ar vārtu guvumu un realizētu izšķirošo pēcspēles metienu.

Sabres ar 16 punktiem 32 spēlē joprojām pārliecinoši ieņem ne tikai pēdējo, astoto, vietu Atlantijas divīzijā, bet ir arī vājākā vienība Austrumu konferencē un visā līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi