Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Gudramovičs/Kalniņš ātrākie Nāciju kausa sacensībās Siguldā, Rubenis otrais

Kamaniņu braucēju divnieks Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš piektdien Siguldā bija ātrākais Nāciju kausa izcīņā, bet Mārtiņš Rubenis ieņēma 2.vietu sacensībās, ar ko sākās Pasaules kausa (PK) izcīņas sezonas pēdējais posms.

Gudramovičs/Kalniņš trasi veica 42,478 sekundēs, sasniedzot labāko rezultātu, liecina rīkotāju informācija. Dalībai PK sacensībās kvalificējās arī 7.vietu guvušie Andrejs Bērze/Uldis Logins, bet Kristaps Bērze/Toms Mežotnis ieņēma 11.vietu un bija pēdējie no finišējušajiem dalībniekiem, kas viņiem liegs startēt PK sacīkstēs.

Vīriešu konkurencē līdzās Rubenim tiesības startēt PK sacensībās nodrošināja arī Inārs Kivlenieks un Kristaps Mauriņš, iegūstot attiecīgi 8. un 15.vietu. Ātrākais bija slovāks Jozefs Niniss, kam Rubenis zaudēja sekundes piecas tūkstošdaļas.

Sieviešu konkurencē visaugstāk no Latvijas braucējām tika 6.vietu izcīnījusī Elīza Tīruma, taču mājiniecēm PK posmam kvalificējās arī 14.vietu guvusī Ulla Zirne. Pirmā aiz svītras palika 16.vietā finišējusī Ieva Gudramoviča, turpretim Saiva Dambīte ierindojās pēdējā 20.vietā.

Nāciju kausa izcīņā sacīkstes beidzās arī vairākiem jaunajiem Latvijas kamaniņbraucējiem vīriešu sacensībās. Zintis Šaicāns guva 20.vietu, Jānis Mulers bija 22., bet Rihards Lozbers sasniedza 25.rezultātu 29 dalībnieku konkurencē. Arturs Dārznieks un Riks Kristens Rozītis nokrita.

Tiesības startēt PK sacensībās pēc līdzšinējiem rezultātiem jau bija garantētas Maijai Tīrumai, aģentūru BNS informēja sacensību preses dienestā. Arī olimpiskajiem medaļniekiem Andrim un Jurim Šiciem Nāciju kausā nevajadzēja startēt.

PK ieskaitē sestdien sacentīsies vīrieši un divnieku ekipāžas, bet svētdien brauks sievietes un būs komandu stafete.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi