Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Kamaniņu braucējam Kivleniekam septītā vietā Pasaules kausa pirmajā posmā

Latvijas kamaniņu braucējs Inārs Kivlenieks svētdien izcīnīja septīto vietu Pasaules kausa izcīņas jaunās sezonas pirmajā posmā, kas risinās Īglsas trasē Austrijā.

Pēc pirmā brauciena Kivlenieks atradās sestajā vietā, bet otrajā sasniedza vien desmito rezultātu, kas summā lika atkrist par vienu pozīciju.

Posmā pilnīga dominance bija Vācijas sportistiem, kuri finišēja pirmajās piecās vietās. Uzvaru izcīnīja pagājušās sezonas Pasaules kausa ieguvējs Fēlikss Lohs, kurš Kivlenieku apsteidza par 0,676 sekundēm. Savukārt nākamajās vietās finišēja Davids Millers, Johaness Ludvigs, Andijs Langenhans un jaunais Ralfs Paliks, kurš pēc pirmā brauciena atradās vien 12.pozīcijā. Ātrāks par Kivlenieku divu braucienu summā vēl bija arī austrietis Manuels Pfisters, kurš latvieti apsteidza par 0,042 sekundēm.

Pēdējos desmit Pasaules kausa posmos tagad uzvaras izcīnījuši vien Lohs un Langenhans.

No pārējiem Latvijas sportistiem pirmajā posmā 17.vietu izcīnīja Mārtiņš Rubenis, kurš braucienos uzrādīja attiecīgi 18. un 15.rezultātu, bet priekšpēdējā, 31.vietā palika jaunais Kristaps Mauriņš, kurš šos rezultātus sasniedza arī abos braucienos.

Kā zināms, piektdien Nāciju kausa sacensībās, kas bija arī kvalifikācija Pasaules kausa pamatsacensībām. Kivlenieks svinēja uzvaru, sesto vietu izcīnīja Rubenis, bet desmito vietu ieņēma Mauriņš.

Tāpat Nāciju kausā startēja vēl divi latvieši - Riks Kristens Rozītis ierindojās 20.vietā, bet Artūrs Dārznieks izcīnīja 23.vietu. Kopā Nāciju kausā vīriešu konkurencē uz starta izgāja 51 sportists.

Jau ziņots, ka sieviešu sacensībās sestdien Maija Tīruma ierindojās 18.vietā, bet viņas jaunākā masa Elīza Tīruma izcīnīja 22.vietu 24 sportistes konkurencē. Savukārt divniekos Andris un Juris Šici izcīnīja devīto vietu, bet Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš ieņēma 14.vietu 20 ekipāžu konkurencē.

Pagājušajā sezonā Pasaules kausa kopvērtējumā labākais no Latvijas sportistiem vīriešu konkurencē bija Kivlenieks, kurš ierindojās 18.vietā, sieviešu konkurencē E.Tīruma ieņēma 14.pozīciju, bet divniekos brāļiem Šiciem 16.vieta.

Šajā sezonā sportisti sacentīsies deviņos Pasaules kausa posmos, Siguldā sacensības aizvadot 15. un 16.decembrī. Savukārt pasaules čempionāts 1. un 2.februārī norisināsies Vistleras trasē Kanādā.

2015.gadā Siguldas trasē risināsies pasaules čempionāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi