Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kapello dzimšanas dienā Anglija nespēj uzvarēt Alžīriju

Anglijas futbola valstsvienība sagādājusi vēl vienu sarūgtinājumu saviem līdzjutējiem Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā. Otrās kārtas spēlē piektdien angļi nespēja uzvarēt par pastarīšiem uzskatīto Alžīrijas izlasi – 0:0. Šis bija Fabio Kapello vadītās komandas otrais neizšķirts turnīrā, un C grupas turnīra tabulā tā ieņem tikai trešo vietu.

Fabio Kapello: nepazinu savu komandu

Kā jau tika prognozēts, Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello, kuram tieši piektdien apritēja 64 gadu jubileja, pirmā mača antivaroni vārtsargu Robertu Grīnu atstāja uz rezervistu soliņa un viņa vietā cīņā sūtīja veterānu Deividu Džeimsu.

No gaidītās angļu futbolistu ofensīvas pirmajā puslaikā nebija ne miņas. Viņi izskatījās saguruši un lēni, bet Alžīrijas izlase spēlēja gan tehniski meistarīgi, gan taktiski gudri. Viņi ļoti organizēti darbojās laukuma vidusdaļā, tikai retu reizi sāncenšiem ļāva pietuvoties savam soda laukumam un palaikam atbildēja ar diezgan asiem prettriecieniem.

Līdz pirmajai bīstamajai situācijai pie Alžīrijas izlases vārtiem nācās gaidīt ilgāk par pusstundu – pēc Frenka Lampārda sitiena no 12 metriem lieliskā stilā bumbu tvēra vārtsargs Mbuli. Vairāk par diviem tālsitieniem, kas alžīriešu vārtuvīram lielas problēmas neradīja, angļi līdz pārtraukumam tā arī neizveidoja.

Necik daudz aina laukumā nemainījās arī pēc pārtraukuma. Tā pirmajā daļā daži uzbrukumi angļiem izdevās gluži labi, taču pievīla precizitāte pēdējās piespēlēs, bet sitieni no tālienes nebija visai bīstami.

Pēdējās 20 minūtēs pēc Raita-Filipsa un Defo uzmainīšanas Anglijas izlases spiediens palielinājās, taču īstu ofensīvu Kapello audzēkņi tā arī nespēja sarīkot.

Pēc aizvadītajām divām kārtām C grupā Slovēnijai ir četri punkti, ASV un Anglijai pa diviem (pēc gūto vārtu skaita otrie ir amerikāņi) un Alžīrijai viens punkts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Pasaules kausa izcīņa, C grupa

Anglija – Alžīrija 0:0

Brīdinājumi: Karagers - Lasens
Statistika: sitieni pa vārtiem (vārtos) - 15 (6) : 11 (1), pārkāpumi - 13:13, aizmugures - 1:3, stūra sitieni - 10:3, bumbas kontrole - 48% : 52%

Anglija: Džeimss, Džonsons, Karagers, Terijs, Kouls, Lenons (Raits-Filipss, 63.), Džerārds, Lampārds, Berijs (Kroučs, 84.), Heskijs (Defo, 74.), Rūnijs
Alžīrija: Mbuli, Bugerra, Haliče, Jahija, Belhadžs, Matmurs, Jebda (Mesbahs, 88.), Lasens, Ziani (Gvediura, 80.), Budebuzs (Abduns, 74.), Kadirs
Galvenais tiesnesis: Ravšans Irmatovs (Uzbekistāna)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi