Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Latvijas Avīze/LU uzvar Rubeni florbola čempionāta otrajā finālspēlē

Latvijas florbola čempionāta otrajā finālspēlē Latvijas Avīze/LU komanda ar 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) pārspēja Rubenes florbolistus un panāca izlīdzinājumu sērijā 1:1. Izšķirošā trešā spēle notiks svētdien plkst.18 Valmieras olimpiskajā centrā.

Pirmos vārtus jau 3.minūtē, spēlējot vairākumā, guva Atis Blinds. Otrās trešdaļas vidū Uldis Purvišķis pretuzbrukumā pārsvaru dubultoja, bet perioda pašās beigās rīdzinieki guva trešos vārtus, kad bumbiņa rikošetā no aizsarga ielidoja viesu vārtos. Trešās trešdaļas sākumā Jānis Peičs Rubenei vienus vārtus atguva, taču pēdējā minūtē Ivo Preiss atjaunoja triju vārtu pārsvaru.

Latvijas Avīzes/LU komandas galvenais treneris Normunds Zvejnieks: «Nebija kur atkāpties… Esam pieraduši, ka katru gadu cīnāmies par zeltu. Pirmajā spēlē pietrūka koncentrācijas, bet šoreiz lielāko mača daļu turējām spēles grožus. Tikai trešajā trešdaļā, kad mums bija vairāki noraidījumi pēc kārtas, Rubene ieguva iniciatīvu. Šodien izdevās labi nospēlēt aizsardzībā. Rīt uz Valmieru braucam ar vienu domu — cīnīties, cīnīties un atvest mājās to, kas mums pienākas!»

Rubenes komandas galvenais treneris Sergejs Aleksandrovs: «Šodien nekas īsti neizdevās. Bija daudz iespēju gūt vārtus, taču nesanāca. Ļoti slikti nospēlējām vairākumā. Viens no iemesliem bija arī tas, ka mūsu sastāvā nebija Māra Miķelsona un Ivara Jēkabsona. Mārim ir traumēts ceļgals, bet Ivars nevarēja spēlēt ģimenes apstākļu dēļ. Rīt gan viņš būs sastāvā. Šie divi spēlētāji mums ir ļoti svarīgi vairākuma izspēlē. Pietrūka kāda, kas uzņemtos līdera lomu.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi