Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Latvijas regbistes ar četriem zaudējumiem Rīgā sāk Eiropas čempionāta turnīru

Latvijas sieviešu izlase sestdien Rīgā piedzīvoja četrus zaudējumus pirmajās spēlēs Eiropas čempionāta (EČ) turnīrā regbijā-7, informēja organizatori.

Mājinieces pirmajā cīņā ar 0:10 zaudēja Horvātijai, vēlāk ar 7:14 piekāpās beļģietēm, ar 0:12 atzina Austrijas izlases pārākumu, līdz visbeidzot sīvā cīņā ar 0:5 zaudēja Maltai.

EČ otrās divīzijas B grupā Latvijas regbistēm svētdien vēl būs jāspēlē pret Ukrainu, taču neatkarīgi no cīņas iznākuma komandai būs jācīnās par vietas saglabāšanu II divīzijā. Iespējamais maksimums Latvijas izlasei turnīrā būs 9.vieta.

Latvijas izlases galvenais treneris Valdis Avotiņš atzina, ka starta spēlē meitenes pārdega, taču cīņā pret Beļģijas regbistēm jau veicies labāk. Savukārt pret Austriju pārāk daudz kļūdījušās pieredzējušās spēlētājas.

Latvijas pārstāvētajā B grupā citās spēlēs Austrija ar 36:7 pārspēja Maltu, Beļģija ar 0:33 zaudēja Ukrainai, horvātietes ar 27:0 pieveica Maltu, Austrija ar 0:31 zaudēja Ukrainai, kas ar 55:0 uzvarēja Maltu, savukārt Beļģija ar 5:24 zaudēja Horvātijai. Savukārt horvātietes ar 7:43 zaudēja Ukraina, bet Beļģija ar 17:12 uzveica Austriju.

Komanda, kas Rīgā uzvarēs, iegūs tiesības nākamgad piedalīties TOP 12 komandu sacensībās, savukārt pēdējās -12.- vietas ieguvējas atstās otro divīziju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi